Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MECLİS ÜYESİ TOPAL:BU YILDA BAYRAMI ÇEKİRDEK AİLEMİZLE KUTLAYACAĞIZ

MECLİS ÜYESİ TOPAL:BU YILDA BAYRAMI ÇEKİRDEK AİLEMİZLE KUTLAYACAĞIZ

Ceyhan Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ceyhan Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Bayramlarin, toplum olarak birlik ve beraberligimizi daha da pekistirdigimiz; özel günler olduguna vurgu yapan Topal“Bayramlarin özünde dayanisma, hosgörü ve mutluluk vardir. Bu mübarek Ramazan Bayraminin da, anlamina uygun bir hosgörü ve baris ortami içerisinde geçirilmesini diliyorum' dedi.

 

“Bu yilda Ramazan Bayrami'ni çekirdek ailemizle birlikte geçirecegiz” diyen Topal, mesajinda su ifadelere yer verdi:

'Rahmet ve magfiret ayi olan bir Ramazan-i Serif'i daha geride birakmanin ve mübarek Ramazan Bayrami'na ulasmanin sevinicini hep birlikte yasiyoruz.

Insanlik olarak içinden geçtigimiz zorlu pandemi süreci, hayatimiza yeni bir dizi zorunluluklari da getirdi. Birbirimizden uzakta, sosyal mesafe kurallarini gözeterek ve diger bazi kurallara uyarak hayatimizi sürdürmek, özel günlerimizi kutlamak zorunda kaliyoruz. Gönül gönüle olduktan ve uyarilari dikkate aldiktan sonra mesafelerin bir önemi olmadigini bilen bizler, yine ihtiyaç duyan kisilere yardim edebilir, çocuklarimizi sevindirebiliriz.

Birlik ve beraberlik içerisinde oldugumuz sürece üstesinden gelemeyecegimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride birakacagiz.

Bu yil Ramazan Bayrami’nin manevi ruhuna uygun bir sekilde, tedbirler elden birakilmaksizin kutlanmasi ve bu musibetten biran önce kurtulmak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düsüncelerle  ‘Bu bayramda böyle olsun’ diyor, basta saglik olmak üzere, kardesligin, hosgörünün ve dayanismanin daim oldugu nice bayramlari birlikte yasamak dilegiyle tüm üyelerimizin, hemsehrilerimizin ve Islam aleminin Ramazan Bayrami'ni kutluyor, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi dilegiyle sevgi ve saygilarimi sunuyorum.'



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı