Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Meryem Merve Gökçe Öğretmenin Adı Yaşatılsın

Meryem Merve Gökçe Öğretmenin Adı Yaşatılsın

Meryem Merve Gökçe Öğretmenin Adı Yaşatılsın

Meryem Merve Gökçe Ögretmenin Adi Yasatilsin


Göreve giderken Serap Aktas Kosu Yolu Hamdilli Mahallesi yol ayriminda meydana gelen kazda 26 yasinda hayatini kaybeden Meryem Merve Gökçe ögretmenin adi yasatilsin.


Kaza 6 Subat 2020 tarihinde Kenan Uysal (25) yönetimindeki 01 F 7088 plakali otomobil, kontrolden çikip, sulama kanalina düsmesi sonucu meydana gelmisti. Kazada, sürücü Kenan Uysal ve yanindaki Murat Baysal (50) sudan çikmayi basarmis fakat arka koltuktaki Dokuztekne Mahallesi Sehit Adem Çoban Okulu'nun ögretmeni Meryem Merve Gökçe (26) ise araçta sikismisti. Olay yerine gelen ekiplerin çalismasi sonucu otomobilden çikarilan Gökçe, dört gün süren yasam mücadelesini kaybetmisti.


MERVE ÖGRETMENIN ADINI YASATMAK IÇIN MÜCADELE EDIYOR


Kazada araci kullanan Kenan Uysal o günden sonra Meryem Merve Gökçe Ögretmenin adinin bir okula verilerek yasatilmasi için mücadele etmeye basladi. Konuyla ilgili açiklama yapan Kenan Uysal, Merhum Merve Gökçe ögretmenin adinin bir okula verilerek yasatilmasi için ne gerekiyorsa yapacagini söyledi.


YETKILILERE SESLENDI


O talihsiz kazanin yasanmasinin ardindan bir mücadeleye girdigini söyleyen Kenan Uysal, “o günden bu yana Meryem Merve Gökçe ögretmenimizin adinin bir okula verilerek yasatilmasi için mücadele ettim, etmeye de devam edecegim. Ögretmenimiz hayatinin baharinda göreve giderken yasanan elim bir kaza sonucu hayatini kaybetti, yani görev sehidi, bu yüzden de adi bir okula verilerek yasatilmali. Basta Ceyhan Kaymakamimiz Sayin Dr. Bayram Yilmaz olmak üzere devlet büyüklerimizden bu konuda yardimci olmalarini talep ediyorum. Ceyhan Kamuoyundan da bana destek olmalari çagrisinda bulunuyorum” diye konustu.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false