Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP’li Avcı’dan “Sahaya çıkın” mesajı!

MHP’li Avcı’dan “Sahaya çıkın” mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemide açıklanan normalleşme takvimine uygun olarak çalışmalarını hızlandırırken, “Her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, pandemide açiklanan normallesme takvimine uygun olarak çalismalarini hizlandirirken, “Her bir arkadasimiz sahaya çikmali, vatandasimizin yaninda olmalidir.” mesaji verdi.

AVCI’DAN SERI TOPLANTILAR…

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci; Il Divan Kurulu, Il Yönetim Kurulu, Ilçe Baskanlari, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Baskanlariyla ayri ayri toplantilar düzenledi. Bu toplantilarda hem gündem maddelerini istisare eden hem de mevsimin en verimli sekilde degerlendirilmesini isteyen Avci, halkla daha fazla bulusma, daha çok kaynasmanin geregine isaret etti.

 

“TÜM BIRIMLERLE SAHADA OLACAGIZ”

Avci, “Yerelde tüm yönetim birimlerimizle, tüm belediye baskanlarimizla, tüm meclis üyelerimizle sahada olacagiz. Daha çok, bireysel ziyaretlerle vatandaslarimizin hatirlarini sorup, sorunlarini, varsa sikâyetlerini dinleyip, çözüm yolu ne ise çare üretmenin gayretini verecegiz. Çünkü yerel siyasetimizin de ana gayesi insana hizmettir.” ifadesini kullandi.

 

“YIKICI MUHALEFET GERÇEGINI DE ANLATMALIYIZ”

Avci, devamla sunlari söyledi;

“Sehrimize hizmetin yaninda bizim milli beka gibi hassasiyetimiz de var. Bölücü terör örgütünün hapisteki elebaslarina‘Seref madalyasi’ takmak isteyen, ayni teröristle kahvalti hayali kuran, Türkiye Cumhuriyeti’ne ‘Katil’ diyecek kadar alçalan hainlerle ayni sol seritte yol yürüyen yikici muhalefet gerçegini hemsehrilerimize anlatmak gibi sorumluklarimiz da bulunmaktadir.”

 

“BILGE LIDERIMIZIN SÖZLERI KAYNAKTIR”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Vatandaslarimizla bulusmalarimizda mutlaka Bilge Liderimizin mesajlarini kaynak almaliyiz. Sözlerimizin, çalismalarimizin özü; Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Dogru sözlü, düzgün fikirli, yüce gönüllü, yumusak huylu, agir basli, müsfik tavirli, zalime düsman, mazluma dost bir siyaset kavrayisi’ olmalidir. Bu anlayisla, bu kavrayisla her bir arkadasimiz sahaya çikmali, vatandasimizin yaninda olmalidir.” dedi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli