Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

“MHP’nin mücadelesi güçlü Türkiye için”

“MHP’nin mücadelesi güçlü Türkiye için”

MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu, İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Divan Kurulu’nun da katılımlarıyla ülkücü kadın şehitleri mezarları başında andı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci tarafindan olusturulan MHP Adana Il Kadin Çalisma Grubu, ülkücü kadin sehitleri mezarlari basinda ziyaret programi düzenledi.

KEKILLI, ÇETINKAYA, ÇÖKTÜ; UNUTULMADI…

Asri Mezarlik içinde yer alan ve farkli yerlerde bulunan Mürüvvet Kekilli, Ayse Çetinkaya, Figen Çöktü’nün mezarlarina yapilan ziyaret programina MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci ve Il Divan Kurulu Üyeleri katildi. Her bir mezarda ayri ayri yapilan anma programinda, Adana Garnizon Sehitligi de unutulmadi. Programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Basbug Alparslan Türkes, tüm sehitler için de dualar edildi.

BÜNYAMIN AVCI

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, yaptigi açiklamada “Kisa süre önce olusturdugumuz Il Kadin Çalisma Grubumuzun ülkücü kadin sehitlerimizi mezarlarinda ziyaret programi çok anlamli olmustur. Dünü hafizasinda tutan, geçmisimizden feyiz ve ilham alan; ülkemize, milletimize adanmis bir Hareketin temsilcileri olarak aziz sehitlerimizi asla unutamayiz. Tüm sehitlerimizi rahmetle, minnetle aniyoruz.” diye konustu.

“MHP’NIN MÜCADELESI, GÜÇLÜ TÜRKIYE IÇIN”

Avci “Birligimizi, dirligimizi aziz sehitlerimize borçluyuz. Bizler de yarina daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye birakmaya mecburuz. Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliginde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in tüm mücadelesi, gelecek nesillerimize daha üretken, daha güçlü, daha mutlu bir Türkiye birakmak içindir. Sehitlerimize de vefanin bir geregi olarak partili-partisiz herkesin bu mücadeleye destek olmasi gerektigini düsünüyoruz.” dedi.

YESIM AKKAS

Kadin, Aile ve Engelli Sorunlarindan Sorumlu MHP Adana Il Baskan Yardimcisi Ecz. Yesim Akkas da, “Bizler, dün kadinlarini da Türkiye için, Türk milletinin birligi için sehit veren kutlu bir Hareketin mensuplariyiz. Burada dualarla andigimiz Mürüvvet Kekilli, Ayse Çetinkaya, Figen Çöktü gibi kahramanlarimizin mücadelesi bugün de devam ediyor. Onlarin biraktiklari lekesiz, tertemiz bayrak bugün bizim elimizde. Bizler de ayni sekilde azimle, büyük bir inançla gelecege tasiyacagiz.” ifadesini kullandi. 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false