Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP YÜREĞİR İLÇEYE TAMER YÜCEL BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

MHP YÜREĞİR İLÇEYE TAMER YÜCEL BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

Geçtiğimiz gün görevden alının MHP Yüreğir ilçe Başkanı Yıldıray Şener’in yerine Ülkücülüğünden taviz vermeyen Tamer Yücel’in atanması Yüreğir’de de olumlu karşılandı.

MHP YÜREGIR ILÇEYE TAMER YÜCEL BASKANLIGA GETIRILDI

Geçtigimiz gün görevden alinin MHP Yüregir ilçe Baskani Yildiray Sener’in yerine Ülkücülügünden taviz vermeyen Tamer Yücel’in atanmasi Yüregir’de de olumlu karsilandi.

Yüregir’de partililer arasinda büyük huzursuzluklara yol açan eski MHP Yüregir ilçe Baskani Yildiray Sener’in baskanligindan buyana her geçen gün partiye küsenlerin sayisinin artmasiyla oylarin 16 binlere düsmesi parti içerisinde ayrismalara neden olmustu.

Aylar önce gündeme kalemede  aldigimiz  Yildiray Sener’in Partiye zarar verdigini yazmistik. Bu konuda  gerek gazetemizde gerek ise  MHP Adana Il Baskani sayin Bünyamin Avci ve Anakara’ya her defasinda gittigimizde  bu konuyu MHP Genel Merkez yöneticileriyle görüslerimizi bildirdik.

GENEL MERKEZ GEREGINI YAPTI KÜSKÜNLER YUVALARINA DÖNMEYE BASLADI

Yildiray Sener’in görevinden alinmasindan sonra Partiye küsen kisilerin tekrardan partiye geldikleri gözlenirken Ülkücü kimligi ve Yüregir’in sevip saydigi Yeni ilçe Baskani Tamer Yücel’inde baskan olmasi ayri bir sevinç yasatti.

Çukurova Flashhaber Gazetesi olarak sayin Tamer Yücel’e yeni görevinde basarilar diliyoruz



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı