Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milli, 'Tek hayalim çiftçi kooperatifi kurmak'

Milli,

Yüreğir İlçesi DEVA Partisi İlçe Başkanı Hamza Milli İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatasını almak üzere İlçe Seçim Kuruluna Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte giden Milli Mazbatasını aldıktan sonra DEVA Partisi İl B

Milli, 'Tek hayalim çiftçi kooperatifi kurmak'

Yüregir Ilçesi DEVA Partisi Ilçe Baskani Hamza Milli Ilçe Seçim Kurulundan mazbatasini aldi. Mazbatasini almak üzere Ilçe Seçim Kuruluna Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte giden Milli Mazbatasini aldiktan sonra DEVA Partisi Il Baskanligina giderek Mazbatasini Sadullah Kisacik'a sundu.

Il Baskanligi ziyareti sonrasinda bir açiklama yapan DEVA Partisi Yüregir Ilçe Baskani Hamza Milli : 'Tek hayalim ovada 'Çiftçi Kooperatifi' kurulmasi , ovanin yeniden Türkiye'yi besleyen topraklarinin oldugunu göstermek ve çiftçimizin yeniden tarima kazanilmasini saglamaktir. Siyasi hayata girme sebeplerimden biri de Ovanin yeniden tarimla canlanmasi ve çiftçimizin yaninda olmaktir. Hayata geçirmek istedigim bu projenin detaylarini Sayin Genel Baskanim Ali Babacan'in 'Tarim Eylem Programi' kapsaminda ve isiginda hayata geçirecegimizi Yüregir ve Adana Halkimizin bilmesini istiyorum' dedi.

 

MILLI, ILK ZIYARETINI CEMEVINE YAPTI

 

Yüregir'in 'Deva'si hazir...

Öte yandan Deva Partisi Yüregir Ilçe Baskani Hamza Milli Yüregir CemEvi Dedesi Cafer (Boyraz) Dede'yi  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Cem evi Dedesi Cafer Dede ile yapilan sohbet esnasinda Cafer Dede: 'Parti programinizi ve partiniz içerisindeki olusumda genç kadrolarin olmasi çok sevindirici. Bu ülkeye kirli düsünceleri olan insanlar degil de ötekilestirmeden herkesi kucaklayan yeni bir neslin olmasi çok sevindirici 'dedi.

Ilçe Baskani Hamza Milli : 'Parti programimiz içerisinde Cem Evlerinin Ibadethane statüsüne alinmasini Genel baskanimiz ve Partimiz çok önemsiyor. Partimiz Alevi vatandaslarimizin basta Cem evlerine ait sorunlarin çözüme ulastirilmasi konusu olmak üzere Inanç, düsünce ve davranis temelinde birikmis sorunlarin çözümü için gerekli her türlü adimi kalem kalem parti eylem planlari içerisinde yer vermistir. Genel Baskanimiz Sayin Ali Babacan bir konusmasinda; ' Tüm vatandaslarimizin  inançlarinin geregini korkusuzca ve huzurla yasayabilecekleri özgür bir ortami olusturacagiz. Ötekilestirme hissi doguran tüm uygulamalara son verecegiz.' demisti. Bizlerde  insan odakli bir parti oldugumuzun bilincindeyiz. Bu cografya üzerinde yasayan tüm vatandaslarimiz her anlamda  adalet, özgürlükler ve  hukuku esitlik çerçevesi içerisinde yasamalidir. iktidara geldigimizde yerel yönetimlerde öncelikle ilimiz ve ilçe belediyelerimizde  Cem evi  temsilciklerinin olmasi gerektigine inaniyoruz.' dedi



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli