Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Motosiklet hırsızı tutuklandı

Motosiklet hırsızı tutuklandı

Adana'da motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, motosikletleri çalınan 3 kişinin şikayeti üzerine çalı

Adana'da motosiklet çaldigi iddiasiyla gözaltina alinan zanli tutuklandi.Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, motosikletleri çalinan 3 kisinin sikayeti üzerine çalisma baslatti.

Hirsizlik olaylarinin yasandigi bölgelerde arastirma yapip, güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, çalinan motosikletlerin merkez Yüregir ilçesine bagli Akdeniz Mahallesi'ndeki Kus Pazari'na götürüldügünü ve bu bölgede izinin kayboldugunu belirledi.

Hirsizlik olaylarini gerçeklestiren kisinin tespit edilmesi için bölgede fiziki takibe baslayan polis, süphelinin hirsizlik suçundan çok sayida kaydi bulunan Murat K. (29) oldugunu belirledi. Çaldigi araçlarin karsiliginda uyusturucu madde aldigi öne sürülen Murat K., polisin safak vakti yaptigi baskinda Kus Pazari'ndaki bir güvercin barakasinin yaninda uyurken yakalandi. Bölgede arama yapan ekipler, çalinan motosikletleri de barakanin arkasindaki bos alanda buldu. Murat K.'nin üst aramasinda ise 112 gram bonzai, hassas terazi ile yattigi yerde pompali tüfek ele geçirildi.

Emniyete götürülen Murat K.'nin ifadesinde, motosikletleri çalmadigini, bölgeye kus beslemek için geldigini, silah ve uyusturucu maddenin kendisine ait olmadigini öne sürdü. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Murat K., çikarildigi mahkemece tutuklandi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli