Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Motosikletle 5 kilometre kaçtı, yakalanınca 'Polis benim baş tacım' dedi

Motosikletle 5 kilometre kaçtı, yakalanınca

Adana'da kendine zarar veren, daha sonra olay yerine sevk edilen polisleri görünce nişanlısını da yanına alıp motosikletle kaçan Sezai Y., 5 kilometre süren kovalama sonucu yakalandı.

Adana'da kendine zarar veren, daha sonra olay yerine sevk edilen polisleri görünce nisanlisini da yanina alip motosikletle kaçan Sezai Y., 5 kilometre süren kovalama sonucu yakalandi.
Gözaltina alinan süpheli, kendisini görüntüleyen gazetecilere 'Polis benim bas tacim, devlet basimin taci. Devlete baskaldirmiyorum' dedi

Saat 03.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvari'nda metro istasyonu önünde kendisine zarar veren bir kisi ihbari üzerine, bölgeye polis ekibi sevk edildi.

POLISI GÖRÜNCE KAÇMAYA BASLADI

Kendisine zarar verdigi öne sürülen Sezai Y., olay yerine sevk edilen polisleri fark edince nisanlisini da yanina alip, motosiklet ile kaçmaya basladi. Polisin 'dur' ihtarina uymayan Sezai Y., Mersin yönünde kaçisini sürdürdü.

TERS SERITE GIRDI

Yesiloba Mahallesi'nde kendisini polis ekiplerini atlatmak isteyen süpheli, motosikletini bulvar üzerinde ters seritten sürmeye basladi. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalisan süpheli, çikmaz sokaga denk gelince kiskivrak yakalandi.

'POLIS BENIM BAS TACIM'

Nisanlisi ile birlikte gözaltina alinan Sezai Y., kendisini görüntüleyen gazetecilere 'Polis benim bas tacim, devlet basimin taci. Devlete baskaldirmiyorum, Ben devletimi seviyorum' dedi. Sakirpasa Polis Merkezi'ne götürülen Sezai Y.'ye trafik yönünden ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden, nisanlisina ise sokaga çikma kisitlamasini ihlalden para cezasi kesildi.

 


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli