Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

'Müteahhitler kentin dinamikleridir'

'Müteahhitler kentin dinamikleridir'

KAMU YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDIYOR

Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Baskan Mustafa Karslioglu ve yönetim kurulu üyeleri Sayim Azmaz, Mehmet Ali Inan, Muzaffer Umut, Orhan Avci, Arif Çetin, Adnan Kemali Ünal, Hilmi Tümer, Özcan Güngör’ le birlikte Adana’ya atanan Vali Süleyman Elban’ a hayirli olsun ziyaretinde bulundular.

 

‘MÜTEAHHITLER KENTIN DINAMIKLERIDIR’

Son Cumhurbaskani kararnamesi ile birlikte Adana Valiligine atanan Süleyman Elban ziyaretteki açiklamasinda “Devlette esas olan devamliliktir. Bu nedenle Adana için var olan Adana için tas üstüne tas koyan herkese kapimiz açik olacaktir. Bu meyanda AKAMDER in ziyaretinden oldukça memnun oldum. AKAMDER ile elbette is birligi içinde olacagiz. Müteahhitler kentin dinamikleridir. Dolayli olarak sayisi çok fazla is kollariyla baglantilidir. “Dedi.

‘KAMU YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDIYOR’

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu ziyaret sonrasi açiklamasinda “Valimiz Sayin Süleyman Elban’ a basari temennimizle hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. AKAMDER olarak bugüne degin oldugu gibi bundan sonrada devletimizin yanindayiz. Özellikle Adana için her türlü yatirimlarda ve sosyal sorumluluklarda tüm destegimizi verecegiz. Valimiz sayin Süleyman Elban’ in kentimize çok seyler katacagina inancimiz tamdir. Bu konularda deneyimlerini ve özellikle Kamu Müteahhitleri ile ilgili konulara hâkim oldugunu görmekte sevindiricidir. Kamu yatirimlarinin hiz kesmeden devam etmesi de gerek Ülkemiz gerekse Adana ‘miz, için büyük önem arz etmektedir.” Dedi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli