Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öfkeli baba, başka bir erkekle kaçtığı iddiasıyla evli ve hamile kızını boynundan bıçakladı

Öfkeli baba, başka bir erkekle kaçtığı iddiasıyla evli ve hamile kızını boynundan bıçakladı

Adana'da bir şahıs, başka erkekle kaçtığını iddia ettiği evli ve hamile kızını öfkeli şekilde evlerine götürdü. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından kızını boynundan bıçakladı. Talihsiz kızın hayati tehlikesi devam ed

Adana'da öfkeli baba, dehset saçti. Kizinin baskasiyla kaçtigini iddia eden sahis, sinirli sekilde eve götürdügü hamile kiziyla tartistiktan sonra kizi biçakladi. Agir yarali olarak hastaneye götürülen kizin durumu ciddiyetini koruyo

BIÇAKLAMADAN ÖNCE DARBETTI

Saat 14.30 siralarinda Yüregir ilçesi 19 Mayis Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, evli ve hamile olan Ümmü Gülsüm A.(24), esini terk edip baska birine kaçti. Isa D(56)., kizi Ümmü Gülsüm A.'yi kaçtigi yerden alip kendi evine getirdi. Baba kiz evde tartismaya basladi. Tartismanin büyümesi üzerine Isa D. kizini darbetti.

MUTFAKTAN ALDIGI BIÇAKLA BOGAZINDAN YARALADI

Isa D., daha sonra da mutfaktan aldigi biçakla kizini bogazindan yaraladi. Evdekilerin ihbari üzerine adrese, polis ve saglik ekipleri yönlendirildi. Ümmü Gülsüm A., agir yarali halde, ambulansla önce Yüregir Devlet Hastanesi'ne, buradaki müdahalenin ardindan da Adana Sehir Hastanesi'ne sevk edildi.

HAYATI TEHLIKESI SÜRÜYOR

Tedaviye alinan Ümmü Gülsüm A.'nin hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi. Isa D. ise Yüregir Aile Içi ve Kadina Siddetle Mücadele Büro Amirligi ekiplerince, olay yerinde gözaltina alindi. Saglik kontrolü için Adli Tip Kurumu'na götürülen süpheli, daha sonra emniyete getirildi. Polis, olayla ilgili sorusturma baslatti.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli