Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Öldürdüğü arkadaşlarıyla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

Öldürdüğü arkadaşlarıyla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

Öldürdüğü arkadaşlarıyla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

OSMANIYE'nin Kadirli ilçesinde, Alim Can Eynalli'nin tabancayla vurarak öldürdügü arkadaslari Murat Deniz (30) ve Tamer Koskos (30) ile daha önce çekilmis fotograflari ortaya çikti.Olay, dün saat 13.30 siralarinda Cemal Pasa Mahallesi'nde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi'ndeki lokantada paket servis görevlisi olarak çalisan Murat Deniz, 80 LN 448 plakali motosiklet ile müsteriye yemek götürdü. Yemegi teslim edip, is yerine dönmek üzere tekrar motosikletine binen Deniz, yanina yaklasan Alim Can Eynalli tarafindan tabancayla basindan vuruldu. Saldirgan kaçarken, çagirilan ambulansla özel hastaneye kaldirilan Deniz'in duran kalbi yeniden çalistirildi. Tedaviye alinan Murat Deniz, doktorlarin tüm çabasina ragmen kurtarilamadi.

 

GELMEDEN AGABEYINI YARALAMIS

Saldirgan Alim Can Eynalli'nin Murat Deniz'i vurmadan önce agabeyi Ali Eynalli'yi de Sehit Orhan Gök Mahallesi Murtlutepe Caddesi'nde evinin önünde bogazindan tabancayla vurarak agir yaraladigi ortaya çikti. Hastaneye kaldirilan agabeyin hayati tehlikesi sürerken, polis ekiplerine bir ihbar da Halitagalar Köyü'nden geldi.

 

ÜÇÜNCÜ SALDIRI ORTAYA ÇIKTI

Halitagalar köyünde araç içerisinde hareketsiz duran Tamer Koskos'u görenler, jandarmaya haber verdi. Bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Ekipler, Koskos'un vücudunun çesitli yerlerinden tabancayla vurularak öldürüldügünü belirledi. Sorusturmayi genisleten ekipler, saldirganin, agabeyi Ali Eynalli ile Murat Deniz'i vuranin Alim Can Eynalli oldugunu saptadi. Saldirilarda hayatini kaybeden Murat Deniz ile Tamer Koskos'un cesetleri, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu Morgu'na götürüldü. Alim Can Eynalli polis merkezine giderek teslim oldu. Suçunu itiraf eden süpheli gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü bildirildi.

 

FOTOGRALARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, Alim Can Eynalli'nin tabancayla vurarak öldürdügü arkadaslari Murat Deniz (30) ve Tamer Koskos (30) ile daha önce çekilmis fotograflari ortaya çikti.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false