Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ölüm tehditleri alan genç kadın boşanmak istiyor

Ölüm tehditleri alan genç kadın boşanmak istiyor

Adana'da 2 kiz annesi Tugba Gökçe (31), 2020 yilinin Temmuz ayinda bir bakanliga bagli taseron firmada çalistigini iddia eden Mehmet Fettah Çiftçi (36) ile Ankara'da evlendi.

ÇALISTIGI ISLE ILGILI YALAN SÖYLEMIS

Çiftin bu evlilikten geçen Subat ayinda Edis isimli bir erkek çocuklari dünyaya geldi. Iddiaya göre, genç kadin hamile kaldiktan kisa bir süre sonra esinin söyledigi gibi bakanliga bagli taseron firmada çalismadigini ögrendi.

Ölüm tehditleri alan genç kadin bosanmak istiyor

ÖLÜM TEHDITLERI ALDI, SIDDET GÖRDÜ VE ALDATILDI

Daha sonra ise çiftin evliliginde tartismalar basladi. Genç kadin esinden bosanmak isteyince ölüm tehditleri aldi ve siddet gördü. Hamile oldugu için sessiz kalan genç kadin, geçen Aralik ayinda ise esinin kendisini aldattigini ögrendi.

''ÖLÜM VE SENI SEVIYORUM'' MESAJLARIYLA BARISMAYA ÇALISTI

2021'in Ocak ayinda ise Mehmet Fettah Çiftçi, esine Ankara 18. Aile Mahkemesi'nde bosanma davasi açip genç kadini evden kovdu. Adana'daki ailesinin yanina gelen ve yasadigi bütün her seyi ailesine anlatan Tugba Gökçe, 21 Subat'ta oglunu dünyaya getirdi. Bunun üzerine esi, genç kadina ''Özür ve seni seviyorum'' mesajlari atip bosanma davasini iptal ettigini söyledi.

 

''ANKARA'DAKI SAVCIYI, HAKIMI AYARLARIM'' DEYIP VAZGEÇIRMEYI DENEDI

Tugba Gökçe Çiftçi esine cevap vermese de bir süre sonra esinden tekrardan ölüm tehditleri almaya basladi. Bunun üzerine ailesinden aldigi destekle genç kadin da 22 Nisan'da bosanma davasi açti ve iki tarafin davasi Ankara 29.Aile Mahkemesi'nde birlesti. Esinin bosanma davasi açmasina sinirlenen Mehmet Fettah Çiftçi, bu sefer de ''Ankara'daki savciyi ayarlarim, hakimi ayarlarim. Herkes benim arkamda'' diyerek tehditlere devam etti. Ankara 29.Aile Mahkemesi, Edis'in annesinde kalacagini, 2 haftada bir kez de Mehmet Fettah Çiftçi'nin oglunu görebilecegi kararini verip durusma tarihini de 11 Kasim olarak belirledi.

 

 

''PARTI ADI KULLANARAK BENI TEHDIT ETTI''

Kendisine tehditleri devam eden esi hakkinda defalarca uzaklastirma karari alan Tugba Gökçe, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. Tugba Gökçe Çiftçi, kendisini ölümle tehdit eden esine 2 haftada bir kez çocugunu göstermek zorunda kaldigini belirterek, 'Parti adi kullanarak esim beni birçok kez tehdit etti. Ocak ayinda beni evden kovdu ve ben de ailemin yanina yerlestim. Bosanma karari aldiktan sonra sürekli beni sevdigini söyledi. Ben barismak istemeyince de tehditlere devam etti' diye konustu.

''ÇOK ÇARESIZIM''

Esinin mahkemeye pedagog raporu sunduklarini ve çocugunu elinden almak için ugrastigini öne süren Çiftçi, 'Birçok uzaklastirma aldim ama hiçbiri fayda etmiyor. Bir çok yere müracaat ettim ama önüne geçemiyorum. Çok magdur durumdayim. Sürekli tehdit edilmekten ne yapacagimi bilemez hale geldim. Çok çaresiz bir durumdayim' dedi.

''PARTISINDEN IHRAÇ EDILDI AMA SIYASILERLE FOTOGRAFLARINI PAYLASIYOR''

Esinin 2018 yilinda milletvekili adayi oldugunu ancak daha sonra bagli oldugu partiden ihraç edildigini de öne süren Tugba Gökçe Çiftçi, 'Sosyal medya hesabinda hep siyasilerle çekilmis fotografini paylasiyor ancak hepsi eski resimler. Sürekli bu fotograflarla insanlara gözdagi veriyor. Herkese korku saçiyor. Partiden ihraç edildigini ögrendim.

''ELEKTRIGIMI KAÇAK KULLANIYOR, KIRA VERMIYORDU''

Emniyete sikayette bulundugumda bana 3 dosyasinin oldugunu ögrendim. Evlenirken Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanligi'na bagli çalistigini söyledi ancak evlendikten sonra öyle bir sey olmadigini gördüm. Evimin elektrigini kaçak kullaniyordu. Kirasini veremiyordu' ifadelerini kullandi. Biran önce bosanmak istedigini söyleyen Çiftçi, 'Birileri bu insana artik dur desin. Kimseyi dolandirmasin. Ben esi oldugum halde bu kadar magdur oldum kim bilir diger insanlar ne kadar korkutuluyor. Ben biran önce bosanmak istiyorum, tehdit edilmek istemiyorum. Benim 3 çocugum var ve ben çocuklarim için yasamak istiyorum' diye konustu.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı