Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

‘Önce Sağlık’ paneli gerçekleştirildi

‘Önce Sağlık’ paneli gerçekleştirildi

‘Önce Sağlık’ paneli gerçekleştirildi

‘Önce Saglik’ paneli gerçeklestirildi

Adana’da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde Televizyon yapimcisi ve Radyo program sunucusu Duygu Zengin ve ünlü model, sunucu, oyuncu Doga Bekleriz’in düzenledigi ve moderatörlügünü yaptigi ‘Önce Saglik’ paneli gerçeklestirildi. Alaninda uzman kisilerin konusmaci olarak katildigi panelde, koronavirüs sürecinde yasadiklarimiz ve yapmamiz gerekenler anlatti.

Panelde Gögüs Hastaliklari Uzmani Dr. Sezen Sabanci Küçükaltun, Integratif Terapi ve Biyorezonans Uzmani Dr.Reha Yurdaer, Nefes Terapisti Filiz Izbal, Yasam Koçu Arzu Bozkurt, Beslenme Uzmani Nihal Özdemir, Klinik Psikolog Seda Isik, Güzellik Uzmani Sonay Özogul, TÜRES Adana Sube Baskani Bilal Serttas, konusmaci olarak yer aldi.

AYDINLATMA VE BILGILENDIRME GERÇEKLESTIRILDI

Koranavirüsün bulas etkisi, nasil bulastigi gibi konularin deginildigi ve hayatimiza giren maskeler sonrasi yapilmasi gerekenler, nefes teknikleri, tedavi süreçleri ve yöntemler, bagisiklik sisteminin önemi, estetik kaygilarin bu süreçteki yeri gibi konular konusuldu. Halki aydinlatma ve bilgilendirmenin ön planda oldugu panele katilim oldukça yogundu.

TÜRKIYE’DE ILK KOSTÜM FIKRINI GERÇEKLESTIRDILER

Doga Bekleriz, panelde Demet Akalin’a Gülsah Saraçoglu tarafindan hazirlanan konser kostümünden yola çikarak, ses getirmesi için show dünyasindan seçtikleri sahne kostümünü tamamen maskelere uyarladiklarini açikladi. Doga Bekleriz ve Duygu Zengin’in kostüm yapma fikrinin kendilerine ait oldugunu ve Türkiye’de de bir ilk oldugunun altini çizdi.

TÜM KATILIMCILARA TESEKKÜR EDILDI

Duygu Zengin ve Doga Bekleriz, gerçeklestirdikleri panelin sponsorlari KM Teknoloji Murat Aravi, Speedy Gonzeles Ev Yemekleri Arzu Bozkurt, Ziya Hizar Güzellik Salonu Ziya Hizar, Pen Ajans Jet Tasarim Cem Acil, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Baskani Cafer Esendemir ve yönetim kurulu, Çukurova Belediyesi Yasam Köyü yöneticisi Ayse Atay’a ve tüm katilimcilara tesekkür etti.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false