Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Özdağ ve Koncuk, Adana'yı ziyaret etti

Özdağ ve Koncuk, Adana

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk Ayyıldız Hareketi heyetiyle Adana'yı ziyaret etti.

Bagimsiz Istanbul Milletvekili Ümit Özdag ve Adana Milletvekili Ismail Koncuk Ayyildiz Hareketi heyetiyle Adana'yi ziyaret etti.
Özdag, ziyareti kapsaminda, basin mensuplari ve sivil toplum kuruluslari temsilcileri ile bir otelde bir araya geldi.Özdag, burada düzenlenen basin toplantisinda, 'Adana'dan baslayarak simdi bütün Anadolu'yu karis karis gezecegiz. Ülkemizin karsi karsiya oldugu agir sorunlar konusunda çözüm önerilerimizi büyük Türk milletiyle, halkimizla paylasacagiz.' dedi.
Hareketin partilesme sürecine dair bir soruya Özdag, partinin kurulusu için epeyce mesafe katettiklerini belirtti.Yaz aylarinda Anadolu'yu dolasacaklarini ifade eden Özdag, '19 Mayis'ta Anitkabir'den yola çiktik, 26 Agustos'ta Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 950'nci yili ve Büyük Taarruz'un 99'uncu yilinda insallah partimizi kuracagiz.' diye konustu.Kentte esnaf ziyaretleri gerçeklestiren Özdag, Türkiye Harp Malulleri Sehit Dul Yetimleri ve Gazi Aileleri Dernegi, Adana Balkan Türkleri Yardimlasma ve Kültür Dernegi ile Adana Çiftçiler Birligini ziyaret etti.Özdag, son olarak hareket mensuplari ile bir otelde bir araya geldi.Ziyaretlerde bagimsiz Adana Milletvekili Ismail Koncuk da yer aldi.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli