Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Parkta tartıştığı şahsı boynundan bıçakladı, kaçarken otobüs çarptı

Parkta tartıştığı şahsı boynundan bıçakladı, kaçarken otobüs çarptı

Adana'da parkta tartıştığı şahsı ekmek bıçağıyla boynundan yaraladıktan sonra kaçmaya çalışan şüpheli özel halk otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Parkta tartistigi sahsi boynundan biçakladi, kaçarken otobüs çarpti

Adana'da parkta tartistigi sahsi ekmek biçagiyla boynundan yaraladiktan sonra kaçmaya çalisan süpheli özel halk otobüsünün çarpmasi sonucu yaralandi.

Otobüs çarpmasi sonucu bacagi kirilan Hasan Ç., kendini görüntüleyen gazetecileri fark edince 'Canimi sikti, bana kimse numara yapamaz' diye kendini savundu. Daha sonra kendisine çarpan otobüs sürücüsüne ise 'Iyi ki sen vurdun bana, yoksa 10 tane adam öldürecektim' demesi dikkat çekti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Kayalibag Mahallesi'ndeki Zübeyde Hanim Parki'nda meydana geldi. Hasan Ç. (56) ve Necip G. (59) henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartismaya basladi. Tartisma kisa sürede alevlenerek kavgaya dönüstü. Hasan Ç. yaninda tasidigi ekmek biçagi ile Necip G. yaralayip, olay yerinden kaçti. Boynuna aldigi biçak darbesiyle agir yaralanan Necip G., çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldirildi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olayi gerçeklestiren süpheliyi aramaya basladi. Biçaklamanin ardindan bölgeden uzaklasmaya çalisan Hasan Ç., Seyhan Caddesi üzerinde kaçarken özel halk otobüsünün çarpmasi sonucu yaralandi. Bacagi kirik halde yerde yatan süpheli, kaza yerine gelen Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekiplerine biçaklama olayini gerçeklestirdigini itiraf etti. Daha sonra kendi görüntüleyen gazetecileri fark eden süpheli, 'Canimi sikti, bana kimse numara yapamaz. Herkes tanir beni. Ben delikanliyim' diyerek kendisini savundu. Alkollü oldugu gözlenen süpheli, yattigi yerden kendisine çarpan otobüs soförüne dönerek 'Iyi ki sen vurdun bana. Yoksa 10 tane adam öldürecektim' demesi dikkat çekti. Süpheli, kaza yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldirildi. Hasan Ç.'nin hastanedeki tedavisinin ardindan gözaltina alinip, emniyete götürülecegi bildirildi. Öte yandan hastanede tedavisi devam eden boynundan yarali Necip G.'nin ise hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.

Polis, olayla ilgili sorusturmaya devam ediyor



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli