Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

PİCASSO AVM’NİN SPONSORLUĞU GAZETECİLERE UĞURLU GELDİ

PİCASSO AVM’NİN SPONSORLUĞU GAZETECİLERE UĞURLU GELDİ

Yüreğir Belediyesi ve Dünya Tümed Derneğinin ortaklaşa organize ettiği 15 Temmuz Şehitleri Anma Futbol Turnuvasında Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği Esnaf sporla 5-5 berabere kalarak yarı finale adını yazdırdı.

PICASSO AVM’NIN SPONSORLUGU GAZETECILERE UGURLU GELDI

 

Yüregir Belediyesi ve Dünya Tümed Derneginin ortaklasa organize ettigi 15 Temmuz Sehitleri Anma Futbol Turnuvasinda  Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi Esnaf sporla 5-5 berabere kalarak yari finale adini yazdirdi.

Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegine forma sponsoru olan Picasso AVM yönetim Kurulu Baskani Müslüm Senates,Turnuva ya katilan bütün takimlara basarilar dilerken, 15 Temmuz’da Fetö’nün hain saldirilarinda Sehit olan tüm Mehmetçiklerimize Polislerimize ve sivil halkimiza bassagligi dilerken Allah’im bir daha bu millette böyle bir acinin yasatilmamasini diledi.

Senates, gerek spor gerekse tiyatrolarla gençlerin önünün açilmasi gerektigini ifade ederek Picasso AVM ve Senates ailesi olarak kendilerine düsen her görevde maddi ve manevi olarak hazir olduklarini ifade etti.

Buarada yarin  saat 19:00’da oynanacak final Maçinda  Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneginin rakipleri ise Dünya Tümed Derneginin Futbol takimi oldu.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false