Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Rezidansta feci ölüm! Tamirini yaptığı asansörün halatı koptu

Rezidansta feci ölüm! Tamirini yaptığı asansörün halatı koptu

Adana'da asansör tamiri yapan bir işçi halatın kopması sonucu 8. kattaki asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Korkunç olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Gürselpasa Mahallesi 75001 sokaktaki bir rezidansta meydana geldi. Rezidansin dün asansöre bozuldu. Bu nedenle yönetim asansör firmasini çagirarak tamirinin yapilmasini istedi. Bugün sabah saatlerinde firmadan Gürcan Bariç ve arkadaslari asansör tamiri için geldi. Bariç yanina aldigi bir arkadasiyla 22 katli apartmanin en üst katina çikarak burada asansörün üzerine çikip tamire basladi.

 

Bu sirada asansörün halati koptu. Asansör 8. kata kadar inerken, Bariç dengesini kaybedip asansörün üzerinden beton zemine düserek agir yaralandi. Arkadasi ise asansör üzerinde kalarak sans esere hayatta kaldi. Bunun üzerine hemen olay yerine saglik, Can-Kur ve polis ekipleri çagrildi. Can-Kur ekipleri Bariç'i düstügü yerden çikarmak için büyük bir çaba harcadi.

Bu arada olay yerine gelen Bariç'in ailesi ve is arkadaslari gözyaslarina boguldu. Bariç, bir süre sonra düstügü yerden çikartildi ancak hayatini kaybettigi belirlendi. Polis kazayla ilgili savcilik talimatiyla sorusturma baslatti.Feci bir kaza ile uyanan rezidans sakinleri sok oldu.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı