Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sağlık Çalışanlarına Motivasyon Aşısı

Sağlık Çalışanlarına Motivasyon Aşısı

Adana sağlık Sen Şubesi tarafından Adana ilinde bulunan sağlık tesislerinde Pandemi süreci boyunca görev alan sağlık çalışanlarına Menel Turizmin katkıları ile günübirlik Kapadokya gezisi düzenlendi.

Adana saglik Sen Subesi tarafindan Adana ilinde bulunan saglik tesislerinde Pandemi süreci boyunca görev alan saglik çalisanlarina Menel Turizmin katkilari ile günübirlik Kapadokya gezisi düzenlendi.


Pandemi ile yedi gün 24 saat fedakarca mücadele eden saglik çalisanlarinin motivasyonlarinin arttirilmasi vePandemi ile geçirdikleri yogun mesailerini unutturabilmek adina düzenlenen Kapadokya gezisinde 60 saglik çalisani stresten uzak keyifli bir gün geçirdi.
Gezi kapsaminda konusan Saglik-Sen Adana Sube baskani Bekir Nennioglu “Saglik Sen Adana Subesi olarak saglik çalisanlarimizin hak ve emeklerinin Karsiligi alabilmesi için verdigimiz mücadelenin yani sira her bir üyemizin mutlu olabilmesi için sube olarak çaba gösteriyoruz.

Saglik Çalisanlarina Motivasyon Asisi
Bu kapsamda düzenledigimiz Kapadokya gezisi ile 60 saglik kahramaninin mutlu bir gün geçirmesine vesile oldugumuz için sube yönetim kurulum adina çok mutlu hissediyorum ayrica gezinin düzenlenmesinde büyük katkisi olan menele turizm ekibine de tesekkür ediyorum.Bu tür Kültür-Tarih gezilerini düzenlemeye devam edecegiz.”dedi
Geziye katilan saglik çalisani Teslime Tomak “ Pandemi süreci boyunca yasadigimiz bütün sikintilari ve yorgunlugumuzu bir günlük de olsa unutturan etkinligi için Saglik-Sen Adana Sube Yönetimine ve Menel turizme tesekkür ediyorum.” dedi.
Geziye HES Kodu kontrolü Ile alinan Saglik Çalisanlari gezi sonunda hatira fotograflari çekilerek gezi anilarini ölümsüzlestirdiler.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false