Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SAĞLIK KURUM VE ÇALIŞANLARI ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR

SAĞLIK KURUM VE ÇALIŞANLARI ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR

SAĞLIK KURUM VE ÇALIŞANLARI ÖNCELİĞİMİZ OLMALIDIR

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Il Saglik Müdürlügüne atanan Halil Nacar’i ziyaret ederek basari dileklerinde bulundular.

 

SAGLIK KURUM VE ÇALISANLARI ÖNCELIGIMIZ OLMALIDIR

 

SAGLIKÇILAR INSANLIK NEFERLERIMIZDIR

 

 

Adana Il Saglik Müdürlügüne atanan Halil Nacar’a ziyarette bulunan AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu ve yönetim kurulu üyeleri Sayim Azmaz, Ali Tatlidil, Adnan Kemali Ünal, Mehmet Ali Inan, Arif Çetin, Osman Çevik ve Muzaffer Umut basarilar dilediler. Adana Il Saglik Müdürlügüne atanan Halil Acar’in isabetli oldugunu vurgulayan AKAMDER yöneticileri Saglik alaninda önemli hizmetler gelecegine inandiklarini vurguladilar.

 

‘SAGLIK KURUM VE ÇALISANLARI ÖNCELIGIMIZ OLMALIDIR’

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu; “Son yillarda Ülkemiz ve Dünyanin basina gelen Korona illetinin yarattigi felaketler Saglik Kurumlari ve saglik çalisanlarimizin önceligimiz haline getirmistir. Kurum ve çalisanlari önceligimiz olmalidir, son yillarda göstermistir ki saglikçilar bizim koruyucu neferlerimizdir. Bu konuda hepimizin bu konuda hassas ve ihtimamli olmamiz gerekmektedir. Saglik Müdürümüz Halil Nacar tecrübesi bilgisi ve birikimiyle Saglik alaninda yatirim ve hizmet olarak önemli gelismelere imza atacagina inaniyoruz.” Dedi.

 

‘SAGLIKLI YASAM TARZIMIZ OLMALIDIR’

Adana Il Saglik Müdürü Halil Nacar açiklamasinda; “Adana’nin önde gelen STK ‘larindan AKAMDER in ziyaretinden memnun kaldik. Yatirimlarimizda hep is birliginde oldugumuz ve olacagimiz Insaat Sektörü ve Kamu Müteahhitleri önemli is ortaklarimizdir. Karsilikli istisare ve görüs alisverislerimiz sürecektir. Bizler saglik alanindaki hedeflerimiz saglikli birey ve topluluklar olusturmaktir. Saglikli yasam kalitemizin sürekli arttigini görerek hizmet etmek tek gayemizdir. Bu konudaki yatirimlarimiz artarak devam edecektir.” Dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli