Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SALTUK:GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

SALTUK:GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Demokratik Sol Partisi Adanaİl Başkanı Erhan Saltuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Demokratik Sol Partisi AdanaIl Baskani Erhan Saltuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.
Baskan Saltuk mesajinda; “23 Nisan; Türk Milleti’nin isgallere ve parçalanmaya karsi bütün imkânlarini seferber ederek dünyaya varligini kanitladigi gün olarak tarihteki yerini almistir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açilmasi ile millet egemenligi resmen hayata geçirilmis, bu önemli günü de Mustafa Kemal Atatürk, millet egemenligini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armagan etmistir.
Bizler de gelecegimizin güvencesi olan çocuklarimizin kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarina yürekten bagli, çagdas düsünceli insanlar olarak yetismesi için ve çocuklarimizin baris ve huzur içinde yasayacagi bir ülke birakmak için çalismaktan bir an bile vazgeçmeyecegiz. Çocuklarimiza sahip çikmak, gelecegimize sahip çikmaktir. Yaptigimiz ve yürüttügümüz her çalisma ile gelecegimizin teminati çocuklarimizin yarinlara umutla bakmalarini istiyoruz.
Bu düsüncelerle; TBMM’nin açilisinin 101. yil dönümünü ve sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle gelecegin Türkiye’sini emanet edecegimiz tüm çocuklarimizin ve dünya çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlar, sevgi, baris ve huzur dolu bir dünyada hep birlikte yasamayi temenni ederim.” ded
i.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli