Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SARIGÜL:İKTİDARA ADIM ADIM GELİYORUZ

SARIGÜL:İKTİDARA ADIM ADIM GELİYORUZ

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan gazetemizin imtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürkhayat gazetesi imtiyaz sahibi Aytekin Denizli ile birlikte TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü Genel Merkez binasında ziyaret ederek, Parti çalışmalar?

TDP’DE KONGRELERE HIZ VERILDI

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan gazetemizin imtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürkhayat gazetesi imtiyaz sahibi Aytekin Denizli ile birlikte TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül’ü  Genel Merkez binasinda ziyaret ederek, Parti çalismalari hakkinda fikir alis verisinde bulundular.

Tüm il ve ilçelerde kongrelere hiz verildigini kaydeden Sarigül, birkaç ay sonrada Büyük kongrenin yapilacagini ifade etti.

 

‘ANA MUHALEFET PARTISI OLACAGIZ’

Partilerine karsi çikan kisilerin milletin kararli tutumuyla gideceklerini belirten Sarigül, sunlari söyledi:

 Muhalefet ve iktidar koltuklarini korumaya çalisiyor, ama biz Türkiye’yi koruyacagiz.  Degisime karsi çikacaklar, begenmeyecekler fakat milletimizin kararli tutumu karsisinda bizleri begenmeyenler çekip gidecekler.  Önce ana muhalefet partisi, sonra da insallah iktidar olacagiz. Kisir ve kisisel tartismalardan uzak, ülkenin gündemini biz belirleyecegiz.

 TDP’nin amaci bütün ulusu kucaklamaktir. Bugünkü partiler yurttaslarimiza artik umut vermiyor. 100’er oylari var diyorlar.  Yüzde 20-25 kararsiz oy var. Onlar iktidar ve muhalefete küsen oylar. O oylarin adresi de Türkiye Degisim Partisi. 100’er oy yok, küsen oy var.

“SEÇIMLERIN NORMAL ZAMANINDA YAPILMASINI ISTERIZ”

 

Erken seçimle ilgili düsüncesinin sorulmasi üzerine Sarigül, su ifadeleri kullandi:

 Partimiz kasim ayi itibariyle seçimlere hazir hale gelecek. Dogal afetler, büyük sikintilar yoksa seçimlerin normal zamaninda yapilmasini arzu ederiz.

 Yapilacak her seçime de 6 ay sonra en hazirlikli partiyiz. 20 yillik iktidarda biz de olsak yoruluruz. Türkiye’yi yönetmeye en hazirlikli parti Türkiye Degisim Partisi’dir.

“HIÇ KIMSEYLE ITTIFAK YAPMAYACAGIZ”

Hiçbir partiyle ayni safta olmadiklarini söyleyen Sarigül, söyle konustu:  Diger siyasi partilerin ne yaptigi, onlarin kendi bilecekleri yoldur. CHP ve Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun insan olarak basimin üzerinde yeri vardir. Ama biz su anda farkli bir siyasi partiyiz.  Biz Ankara’ya kimsenin sofrasina oturmaya, kimsenin sofrasindan pay almaya degil, büyük bir vatan sofrasi kurmaya gidiyoruz.

Bütün siyasi partilere saygi ve sevgimiz sonsuzdur. Mevcut hiç kimseyle ittifak yapmayacagiz. Ittifak yapmak isteyen partiler kendi oylarini gizlemek isteyenlerdir dedi

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı