Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sarıçam Belediyesi rekor sayıda fide dağıttı...

Sarıçam Belediyesi rekor sayıda fide dağıttı...

Sarıçam Belediyesi ilçede bu sene ikincisini gerçekleştirdiği fide dağıtımı ile yeni bir rekora daha imza attı.

Sariçam Belediyesi ilçede bu sene ikincisini gerçeklestirdigi fide dagitimi ile yeni bir rekora daha imza atti.

“Sariçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganiyla hayat geçirilen projede, 440 bin fide dagitimi gerçeklestirildi.
Katilimin yogun oldugu fide dagitimi ilçenin bes ayri noktasinda kurulan stantlarda gerçeklestirildi. Sariçam Belediyesi Bahçesi, Beyceli Mahallesi Saglik Ocagi Karsisi Bpet Petrol yani, Genis Yol üzeri Demir Market yani, Dilek Atlig Caddes Karadeniz Market yani ve Osman Gazi Mahallesi Bilge Kaan Ortaokulu önü Pazar Yeri’nde belirlenen noktalarda gerçeklestirilen fide dagitiminda, yöreye uygun domates, biber ve patlican fidesi vatandaslara dagitildi.
Etkinlikte fide dagitim stantlarini tek tek dolasarak fide dagitimi yapan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilandi.

 

“AMACIMIZ ÜLKE EKONOMISINE KATKI SAGLAMAK”

Fide dagitiminin ilçede yasayan vatandaslar tarafindan memnuniyetle karsilandigini ve yogun ilgi gördügünü belirten Baskan Uludag amaçlarinin Sariçam’da yasayan vatandaslarin yerinde üretimle ülke ve aile ekonomilerine katki saglamak oldugunu belirtti.
Pandemi ile birlikte insanlarin kapanma süreçlerinde kendilerine yeni ugras alanlari aradiginin altini çizen Baskan Uludag dagittiklari fidelerle insanlarin kendilerine mini hobi bahçeleri olusturabileceklerini kaydetti.

“BU SENE REKOR SAYIDA FIDE DAGITTIK”

Bu sene ilçede “Sariçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganiyla ikincisini gerçeklestirdikleri fide dagitiminda rekor bir sayiya ulastiklarini belirten Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti; “ Geçen seneye oranla dagittigimiz sayiyi bu sene yaklasik üç katina çikarttik. Bu yil, 440 bin adet domates, biber ve patlicandan olusan fidelerimizin dagitimini gerçeklestirerek yeni bir rekora daha imza attik. Her geçen yil artan bir ilginin oldugu fide dagitimimizi Sariçam’da bes ayri noktada vatandaslarimiza dagitarak isteyen herkesin bu sene fide almasini sagladik. ” diye konustu.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false