Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sarıçam'da 400 çocuk yüzme öğrendi...

Sarıçam

SARIÇAM’DA YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

SARIÇAM’DA YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSUNA KATILAN ÖGRENCILERE SERTIFIKALARI VERILDI

Sariçam Belediyesi tarafindan “Daha Saglikli Sariçam Için Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak” sloganiyla baslatilan yaz dönemi yüzme kurslarinin birinci etabi sona erdi. Yaz dönemi birinci etap kurslarina katilarak yüzme ögrenen kursiyerler, sertifikalarini Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag'in elinden aldi.

7-15 yas araligindaki çocuklarin öncelikli oldugu kursa katilan kursiyerlerin short, bone, mayo, yüzme tahtasi ve yüzme simidi gibi ihtiyaçlarinin Sariçam Belediyesi tarafindan karsilandigi kursa yaklasik 400 kursiyer katildi. Sariçam Belediyesi ve Adana Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde, Osman Gazi Mahallesi Muhtarligi karsisinda ve Asim Savas Kapali Spor Salonu’nda kurulan portatif yüzme havuzlarinda verilen kurslarda basarili olan ögrenciler sertifikalarini Baskan Bilal Uludag’in elinden aldi. Açtiklari yaz spor okullari kurslari ile Ilçede yasayan çocuklarin artik daha bilinçli spor yaptiklarinin altini çizen Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, kurslara katilimin yogun olmasindan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.

“GELECEGIN SPORCULARI SARIÇAM’DA YETISIYOR”

Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayisi ile Sariçam’da kalici hizmetler üretmeye ve yapmaya devam ettiklerini belirten Baskan Uludag, sözlerine söyle devam etti “Sariçam’da bugüne kadar yaptigimiz hizmetlerde ana felsefemiz, bir yandan gününün gereksinimlerini dikkate alarak hizmet yapmak olurken, diger yandan hep gelecegin hayalini kurarak proje ürettik, yatirim yaptik. Tüm bu plan ve çalismalarimizin yaninda gelecegimiz olan yavrularimizi da unutmadik. Açtigimiz kurslar arasinda yer alan yüzme kursumuza yogun bir katilim oldu. Kursiyerlerimizin gözlerindeki isilti ve mutluluk bizleri daha da çok gayretlendirmektedir. Dolayisi ile hep söyledigimiz ‘Spor Kenti Sariçam’ söyleminin bugün eyleme dönüsmüs olmasi ve gelecegin sporcularinin Sariçam’da yetisiyor olmalari bizleri ziyadesi ile mutlu etmistir. Kurslarimiz sayesinde artik çocuklarimiz kanallarda göletlerde bogulmayacak, analarimizin yüregi yanmayacak.” diye konustu.

Öte yandan sertifika töreninde yüzme kursuna katilan ögrenciler arasinda mini bir de yarisma yapildi. Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in çaldigi start düdügü ile kiyasiya mücadele eden sporcularin performansi ortaya renkli görüntülerin çikmasina neden oldu. Yaris sonunda basarili olan ögrencilere çesitli ödüller verildi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı