Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sarıçam'da Yaz Spor Okulları Açılıyor!

Sarıçam

Sarıçam Belediyesi Yaz Spor Okulları, yaz tatilini spor yaparak, geçirmek isteyen çocuklar için kapılarını açıyor.

Sariçam Belediyesi Yaz Spor Okullari, yaz tatilini spor yaparak, geçirmek isteyen çocuklar için kapilarini açiyor.

Covid-19 salgini nedeniyle ara verilen futbol, hentbol, güres, masa tenisi, yüzme, satranç ve jimnastik branslarindaki kurs kayitlari için basvurular 5 Temmuz'da basliyor.


Sariçam Belediyesi yaz spor okullarina kayit yaptirmak isteyen 7-16 yas araligindaki çocuklar kimlik bilgileri ve bir fotograftan olusan evraklari ile birlikte Sariçam Belediyesi Turkuaz Masa Biriminde kayitlarini yaptirabilecekler.
Çocuklarin pandemi nedeniyle yüz yüze egitimin yani sira birçok sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliginden uzak kaldigini belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag Sariçam Belediyesi, Yaz Spor Okullari ile çocuklarin fiziksel, duygusal gelisimlerine katki sunmayi ve keyifli bir tatil geçirmelerini hedeflediklerini belirtti.

2 Agustos Pazartesi günü es zamanli olarak kurslarin baslayacagini kaydeden Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti ‘ Birçok dalda açtigimiz yaz spor okullarimiza daha önceki yillarda oldugu gibi yine bu yilda ilginin fazla olacagi kanaatindeyim. Bizler de bu dogrultuda tüm hazirliklarimizi tamamladik.  Pandemi ile birlikte egitimin yanisira birçok sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliginden uzak kalan çocuklarimizi sporla bulusturarak onlarin fiziksel, duygusal gelisimlerine katki sunmayi ve keyifli bir tatil geçirmelerini hedefliyoruz. Ayrica özellikle yaz yüzme kurslari konusunda ilçemize iki adet portatif yüzme havuzu kazandiran Gençlik ve Spor Bakanligimiza, hazirlik ve faaliyet asamasinda her türlü destegi veren Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze tesekkür ediyorum.’ diye konustu.

Sariçam Belediyesi, her yaz yüzlerce çocuk ve gence Yaz Spor Okullari ile hayal ettikleri sporu ögrenme ve gelistirme imkâni sunuyor.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false