Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehir şehir gezip hırsızlık yapan 2 kadın, Adana'da yakalandı

Şehir şehir gezip hırsızlık yapan 2 kadın, Adana

ADANA'da, girdikleri bir evden 3 bin lira çalan Ebru U. (21) ile Hülya P. (27), polis tarafından yakalandı.

Süphelilerin, IstanbulIzmirGaziantep ve Kayseri'de çok sayida evden hirsizlik yaptiklari ve 17'ser yil hapis cezasiyla arandiklari ögrenildi. Süphelilerin adliyeye sevk edildikleri sirada gazetecilere, 'Bizi çektiniz diye size madalya takarlar. Tebrik ediyorum' diyerek alkislamalari dikkat çekti.

Sehir sehir gezip hirsizlik yapan 2 kadin, Adana

Olay, 8 Nisan Persembe günü merkez Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartman sakinleri, o sirada is yerinde olan Gülsüm P.'ye ait dairenin kapisini açik görünce hirsizlik yapildigi süphesiyle durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine apartmana gelen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, süpheli ya da süphelilerin yakalamasi için çalisma baslatti. Evde incelemelerde bulunan polis, 3 bin liranin  çalindigini belirledi. Çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, olayi gerçeklestiren süphelilerin Ebru U. ile Hülya P. oldugunu tespit etti. Süpheliler, polisin yaptigi baskinda, saklandiklari adreste yakalandi.

 
 

Sehir sehir gezip hirsizlik yapan 2 kadin, Adana

GAZETECILERI ALKISLADILAR

Emniyete götürülen süphelilerin sehir sehir gezip hirsizlik yaptiklari ve haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulundugu ögrenildi. Süphelilerden Ebru U.'nun Istanbul, Izmir ve Kayseri'de 10 evden, Hülya P.'nin ise Istanbul, Gaziantep ve Kayseri'de 12 evden hirsizlik olayina karistigi ve 17'ser yil hapis cezasiyla arandiklari bildirildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süphelilerin adliyeye sevk edildikleri sirada kendilerini görüntüleyen basin mensuplarina, 'Bizi çektiniz diye size madalya takarlar. Tebrik ediyorum' diyerek alkislamalari dikkat çekti. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ebru U. ile Hülya P., çikarildigi mahkemece tutuklandi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli