Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ŞENATEŞ AİLESİNİN PRENSESİ 1 YAŞINA GİRDİ

ŞENATEŞ AİLESİNİN PRENSESİ 1 YAŞINA GİRDİ

Adana’nın tanımış iş adamlarından Müslüm Şenateş ve Halil Şenateş’in yiğenileri olan aynı zamanda Bahri Şenateş’in oğlu Hasan ve Canan, çiftinin göz nuru evletları Elif Ebrar, 1. Yaş gününe girerek ailesinin neşesine neş

SENATES AILESININ PRENSESI 1 YASINA GIRDI

Adana’nin tanimis is adamlarindan Müslüm Senates ve Halil Senates’in  yigenileri olan   ayni zamanda  Bahri Senates’in oglu Hasan ve Canan, çiftinin göz nuru evletlari Elif Ebrar, 1. Yas gününe girerek ailesinin nesesine nese katti.

Adana’da hayirsever kisilikle sevilen sayilan ailelerinden Senates, ailesinin fertlerinden olan Hasan ve Canan, çiftinin ilk göz agrilari alan Elif Ebrar, 1. Yas gününü aile büyükleriyle beraber evlerinde  kutladilar.

Is adami Bahri Senates’in  . Çocuktan ilki olan Hasan Sentates’in’de ilk çocugu olan Ebru Ebrar’in dogum günü eglencesi Pandemiden dolayi evlerinde kutlandi.

Basta Müslüm Senates olmak üzere aile fertlerinin katildigi dogum gününde Çukurova Flash haber gazetesi olarak Dogum gününü kutluyor. Minik Elif Ebrar’a saglikli mutlu günler diliyoruz



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false