Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Seyhan’a “Genç Dostu Şehir” ödülü

Seyhan’a “Genç Dostu Şehir” ödülü

Seyhan Belediyesi, “Teknogenç” projesi ve gençlere yönelik uygulamalarıyla 'Genç Dostu Şehir Ödülü'ne layık görüldü. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan; gençlerin kendi potansiyellerini gerçeklestirebilmelerine imkân saglanmasi, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatin her alanina etkin katilimi, genç girisimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi amaciyla düzenlenen “Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Uygulama” yarismasinda Seyhan Belediyesi,  “Genç dostu Sehir” ödülüne layik görüldü. Türkiye Belediyeler Birligi ile Gençlik ve Spor Bakanliginin ev sahipliginde düzenlenen “Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisi” ve ödül töreni Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimlariyla Ankara’da gerçeklestirildi. 

CUMHURBASKANI ERDOGAN’DAN BASKAN AKAY’A “GENÇ DOSTU SEHIR” ÖDÜLÜ

Kongrede; Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Uygulama yarismasina katilan belediyelerden dereceye giren 22 belediyeye ödül verildi. 21 Belediye ile birlikte “Teknogenç” projesiyle basarili bulunan Seyhan Belediyesine ödülü, düzenlenen törenle verildi.  Törende Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay ödülünü, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden aldi.

AKAY “GENÇLERE YÖNELIK ÇALISMALARIMIZ SÜRECEK”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay,  göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere yönelik yapilabilecekler noktasinda yogun mesai harcadiklarini hatirlatti. Akay “Bu dogrultuda gençlere yönelik projeler gelistirdik. Gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden kurslara kadar birçok alanda çalismalarimiz sürüyor“Teknogenç” de bu çalismalardan biri. Türkiye'nin gelecegi gençlerimize imkânlarimizi sonuna kadar sunmaya devam edecegiz. Seyhan Belediyemizi  “Genç Dostu Sehir” seçen herkese tesekkür ediyor, basari ödülü bizzat veren Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür ediyorum” diye konustu. 



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli