Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhan Belediyesi çalışanlarının promosyon sevinci

Seyhan Belediyesi çalışanlarının promosyon sevinci

Seyhan Belediyesi emekçilerinin heyecanla beklediği banka promosyonu ihalesi sonuçlandı.

Seyhan Belediyesi emekçilerinin heyecanla bekledigi banka promosyonu ihalesi sonuçlandi. 

Seyhan Imar A.S. bünyesindeki belediye çalisanlarinin her birine 3 bin 500 TL promosyon bedeli tek seferde ödenecek.  Her zaman emekten ve emekçiden yana olduklarini dile getiren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Emekçilerimize hayirli ugurlu olsun. Güle güle harcasinlar” dedi.

HER ISÇIYE 3 BIN 500 TL PROMOSYON

Seyhan Imar A.S. bünyesindeki belediye çalisanlarinin banka promosyonu ihalesi her isçi için 3 bin 425 TL ile sonuçlanirken, Baskan Akay’in çabalariyla bu rakam 3 bin 500 TL’ye yükseltildi.

 

DISK/GENEL IS’TEN TESEKKÜR ZIYARETI

Seyhan Imar A.S.’de yetkili sendika olan DISK/Genel Is Adana Sube Baskani Hüseyin Yasar Gündogdu ve yönetim kurulu ile isyeri temsilcileri Baskan Akay’a tesekkür ziyaretinde bulundu.

Seyhan Imar A.S. yöneticilerinin de hazir bulundugu ziyarette, sendika baskani Gündogdu, geçtigimiz aylarda imzalanan toplu is sözlesmesinde Baskan Akay’in emekten ve emekçiden yana tavri sonucunda, çalisanlarin önemli kazanimlar elde ettigini animsatti. Gündogdu, banka promosyonu ihalesinde de ayni durusundan dolayi Baskan Akay’a belediye çalisanlari adina tesekkür etti.

 

‘HER ZAMAN EMEKTEN VE EMEKÇIDEN YANAYIZ’

Seyhan Belediyesi’nin tüm çalisanlariyla birlikte büyük bir aile oldugunun altini çizen Akay, her zaman emekten ve emekçiden yana olduklarini yineledi.

BASKAN AKAY’IN TALEBIYLE RAKAM YÜKSELTILDI

Akay, “Banka promosyonu ihalesinde de çalisanlarimizin en yüksek rakami alabilmesini saglamaya çalistik. Ihale en yüksek teklif olan isçi basina 3 bin 425 TL olarak sonuçlandi, girisimlerimizle bu rakam 3 bin 500 TL’ye yükseltildi. Seyhan Imar A.S. bünyesindeki çalisanlarimizin hepsine bu bedel tek seferde ödenecek. Özveriyle, Seyhan’a ve Seyhanli hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalisan emekçilerimize hayirli, ugurlu olsun. Güle güle harcasinlar” diye konustu.

 

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli