Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Seyhan Belediyesi'nden okullara boya desteği....

Seyhan Belediyesi

OKULLAR SEYHAN BELEDİYESİNİN ÜRETTİĞİ BOYALARLA RENKLENİYOR

OKULLAR SEYHAN BELEDIYESININ ÜRETTIGI BOYALARLA RENKLENIYOR

“Üreten ve paylasan belediyecilik” anlayisini yasama geçirip, ilk olarak boya atölyesi kurarak belediyenin ihtiyaci olan boyayi üreten Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesi, ürettigi boyalari kamu kurumlariyla paylasmaya devam ediyor.

750 KOVA BOYA TESLIM EDILDI

Seyhan Kaymakamligi, Seyhan Belediyesi ve Seyhan Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün birlikte yürüttügü, Kaymakamligin öncülügünü yaptigi “Senin Rengin projesi” kapsaminda,  Seyhan Belediyesi devlet okullarinda kullanilmak üzere kendi ürettigi 15 ton agirliginda 750 kova boyayi yetkililere teslim etti.

 

PROJEYE ÜÇ YILDA 47 TON BOYAYLA KATKI SAGLANDI

Okullarin bakim ve onariminin gerçeklestirilip, renklerle farkindalik olusturulmasinin amaçlandigi proje kapsaminda, 2019 ve 2020 yilinda toplam 32 ton agirliginda 1600 kova boyayla projeye destek olan Seyhan Belediyesi’nin üç yilda teslim ettigi boya miktari 2350 kovaya (47 ton) ulasti.

Seyhan Belediyesinin üretimden gelen gücünü Seyhan ve Seyhanlilar için kullandiklarini dile getiren Baskan Akif Kemal Akay, “Senin Rengin” projesinde yer almaktan mutluluk duyduklarini kaydetti. Akay, “Geride biraktigimiz üç yilda, kendi atölyemizde ürettigimiz 47 ton iç ve dis cephe boyasini okullarimizin bakim ve onariminda kullanilmak üzere teslim ettik. Gelecegimiz olan gençlerimizin daha iyi fiziki kosullarda egitim-ögretim almalarina katkida bulundugumuz için mutluyuz. Üreten ve paylasan belediyecilik anlayisimizin geregi olarak ürettigimiz boyalari diger kamu kurumlariyla da paylasmaya devam edecegiz.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false