Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan Belediyespor Kulübü, Türkiye 3.sü oldu

Seyhan Belediyespor Kulübü, Türkiye 3.sü oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu,Turkcell Kulüplerarası Kros Ligi finalleri geçtiğimiz cumartesi günü Merkez Park’ta gerçekleşti.

Türkiye Atletizm Federasyonu,Turkcell Kulüplerarasi Kros Ligi finalleri geçtigimiz cumartesi günü Merkez Park’ta gerçeklesti.

Ilimizi temsil eden tek takim hüviyetindeki Seyhan Belediyespor Kulübü güçlü rakiplerin yer aldigi yarislar da, Büyük Kadinlar da 4., Büyük Erkekler’de ise 3. olarak önümüzdeki yil olusacak olan Kros Ligi’nde mücadele etme hakkini elde etti.

AKAY:ÖNEMLI PROJELERIN ALTINA IMZA ATACAGIZ

Kros Ligi final yarislarinin startini veren ve katilimci tüm takimlara basari dileginde bulunan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Seyhan Belediyespor Kulübü’nün, Adana’yi finallerde temsil eden tek kulüp pozisyonunda olmasi bir belediye baskani olarak benim için gurur verici bir olaydir. Atletizm, tüm sporlarin temelidir. Yasam boyu insana gerekli olan bir unsur. Spor sonuçta özellikle içinde yasadigimiz yillarda hem sosyal, hem ekonomik ve saglik sorunlarini çözebilecek bir yapi. Bunu gelistirmemiz lazim. Bu tür organizasyonda ilimizi temsil edecek olan kulüp sayisini arttirmaliyiz. Gençlik ve Spor Il Müdürümüz  ile çok ciddi projelerin altina imza atacagimizi ümit ediyorum” dedi.

 

YARISMACI  DEGIL YETISTIREN KULÜP OLACAGIZ

 

Güçlü rakiplerin yer aldigi Kros Ligi final yarislarinda,Büyük Kadinlar kategorisi’nde 3., Büyük Erkekler kategorisinde ise 3.olarak önümüzdeki yil olusturulacak olan Kros Liginde mücadele etme hakkina sahip olan Seyhan Belediyespor Kulübü sporcularini da kutladigini belirten Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi, “ Atletizm sporunu daha yaygin hale getirecegiz..Her kategoride yarismaci degil basarili sporcular yetistirmeye kararliyiz. Bunun için de imkanlarimiz dahilinde destegimizi esirgemeyecegiz.”

ÇORBA IKRAMINDA BULUNULDU

Merkez Park’ta gerçeklesen ve Türkiye’nin çesitli illerinden gelerek final yarislarina katilan kulüplerin yöneticilerine, antrenörlerine ve müsabakalari izlemeye gelen misafirlere Seyhan Belediyesi tarafindan çorba ikraminda bulunuldu. Misafirler böyle bir organizenin düsünülmesinden dolayi da Seyhan Belediyesi’ne tesekkür ettiler.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli