Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SEYHAN’DA ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİNİN İLK PROGRAMI TAMAMLANDI

SEYHAN’DA ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİNİN İLK PROGRAMI TAMAMLANDI

ÖNCE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ SONRA SERTİFİKA

SEYHAN’DA ROBOTIK KODLAMA EGITIMININ ILK PROGRAMI TAMAMLANDI

ÖNCE ROBOTIK KODLAMA EGITIMI SONRA SERTIFIKA

Seyhan Belediyesi ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Teknoloji Transfer Ofisi isbirligiyle faaliyete geçen Atölye Seyhan Girisimcilik Merkezi’nde, Seyhan Kent Konseyi ve 01 Sosyal Bilisim Kooperatifi isbirligiyle verilen robotik kodlama egitiminin ilk programi tamamlandi.

EGITIM PROGRAMINI BASARIYLA TAMAMLAYAN GENÇLERE SERTIFIKA

Atölye Seyhan Girisimcilik Merkezi’nde düzenlenen sertifika töreninde egitimi basariyla tamamlayan 10 kursiyer ögrenciye sertifikalari Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay tarafindan verildi. Gençlerle yakindan ilgilenen Baskan Akay, kursiyerlerin aldigi egitimle yaptigi robot otomobili de inceledi.

“BU BIR BASLANGIÇ”

Z kusaginin, Atölye Seyhan’da aldiklari egitimle gelistirdikleri becerilerinin üretim sürecine dönüstürülmesini saglamak istediklerini kaydeden Baskan Akay, “Teknolojiyle büyüyen Z kusagi olarak adlandirdigimiz genç nesil, ileride ülkemizin gelecegini sekillendirecek. Gençlerimizin sakli becerilerini ortaya çikarmak, bu becerilerini gelistirebilmelerine olanak saglayip, dogru ve iyi bir egitimle bu becerilerini üretip katma degere dönüstürmelerine aracilik yapmak istiyoruz. Atölye Seyhan’da verilen ilk egitim programini basariyla tamamlayan gençlerimizi kutluyorum. Bu bir baslangiç ve umuyoruz ki, önümüzdeki süreçte gençlerimiz çok basarili islere imza atacaklar” dedi.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false