Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SEYHAN’DA, “STREETBALL” HEYECANI

SEYHAN’DA, “STREETBALL” HEYECANI

“HAVA TOPU ATIŞI” BAŞKAN AKAY’DAN

STREETBALL TURNUVASI’NA YOGUN KATILIM

 

Seyhan Belediyesi tarafindan düzenlenen ” Streetball Turnuvasi” büyük bir heyecan ve coskuyla basladi. 12-17 yas, 18+25 yas ve 25 yas ve üstü olmak üzere 3 farkli kategoride gerçeklestirilen turnuvaya 64 takim katildi.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

Füze Selami Spor Kompleksi’nde gerçeklesen ve üç gün sürecek olan Streetball  Turnuvasi, “Tree Back  Grounder” ve “Soylular” takiminin karsi karsiya geldigi açilis müsabakasi ile basladi. Hava topu atisini, sporun ve sporcunun daima yaninda yer alip destegini esirgemeyen Seyhan’in sporcu Belediye Baskani Akif Kemal Akay gerçeklestirdi.

“SPORA ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERIYORUZ”

Sorunlarin en az olmasi gereken kentin Adana olmasi gerektigini belirten Baskani Akay, “ Yillardir bu güzel sehirde pek çok sorunla karsi karsiya gelmisiz ve sorunlar birikmis. Aslinda su anda gençlerimize çok daha güzel bir Adana sunmamiz lazimdi. Ancak, biriken sorunlar nedeniyle bunu basaramadik. Önümüzdeki yillardan umutluyuz. Bunu yapacak kisiler de, gençlerimiz olacak. Bu gençler de, zihinsel ve bedensel olarak saglikli olmak zorundalar. Bu sagligi saglayacak en temel noktalardan bir tanesi spordur. Bizde bu nedenle spora çok büyük önem veriyoruz” dedi.

“UMUDUMUZ GENÇLERDE”

Streetball Turnuvasi’ni organize ederek çok sayida bulunan basketbol sahalarinin bir ölçüde degerlendirilmesinin çabasi içerisinde olduklarini belirten Baskan Akay söyle konustu:

“Görüyoruz ki ilgi bir hayli fazla. Bunu daha ileriye götürecegiz ve saglikli, basarili sporcular yetistirmek adina üzerimize düsen destegi verecegiz. Umudumuz artik gençlerde, umudumuz artik sizlerde.”

YOGUN KATILIM

Streetball Turnuvasi’nin açilisina, meclis üyeleri, muhtarlar, spor paydaslari, amatör spor kulüplerinin baskanlari, yöneticiler, antrenörler ve futbolcularinin yani sira çok sayida sporsever katildi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı