Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Seyhan’dan, Antrenörlere Cansuyu

Seyhan’dan, Antrenörlere Cansuyu

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, pandemi sürecinde liglerin ertelenmesiyle sıkıntıya düşen Seyhanlı antrenörlere maddi yardımda bulundu.

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, pandemi sürecinde liglerin ertelenmesiyle sikintiya düsen Seyhanli antrenörlere maddi yardimda bulundu.

AKAY ANTRENÖRLERI DE UNUTMADI

Görevi süresince spora ve sporcuya özel önem ve destek veren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Pandemi nedeniyle toplumun her kesimi büyük sikinti yasiyor. Sosyal yardimlarla halkimiza ulasirken amatör kulüplerimizin bel kemigi olan ve liglerin oynanmamasi nedeniyle sikinti yasayan antrenörlerimize de katkida bulunduk. Imkânlarimiz dâhilinde Seyhan’daki 34 kulübümüzde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardimlarimizi bayram öncesi aktardik. Amacimiz Seyhanli ile birlikte pandemi sürecini en az olumsuzlukla atlatabilmek” dedi.

TESEKKÜR ETTILER

Seyhan’da faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerin de görev yapan antrenörler de çok büyük bir sikitili süreç yasadiklarini belirterek, “ Bizlerden destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif  Kemal Akay’a tesekkür ediyoruz” dediler.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı