Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Seyhan'dan bir ilk...

Seyhan

YAPARSA AKAY YAPAR

BELEDIYE ÜRETIMI TEMIZLIK ÜRÜNLERI “SEYHAN HALK PAZARI”NDA

 “Üreten belediyecilik” anlayisini yasama geçiren Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesi, boya, oyuncak, kompost gübre, isçi kiyafetlerinden sonra, sivi sabun, çamasir suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulasik deterjani, yumusatici gibi temizlik ürünlerini üretip, Seyhan Halk Pazari’nda ekonomik fiyatlarla halka sundu.

Temizlik ürünlerinin ev ekonomisinde önemli bir miktar tuttugunu dile getiren Baskan Akay, “Ürettigimiz kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerini vatandaslarimiza ulastirip, onlarin tasarruf etmesini saglayarak, ev ekonomisine katkida bulunmak istiyoruz” dedi.

SEYHAN’DA TEMIZLIK ÜRÜNLERI ÜRETIMI BASLADI

Yasamin her alaninda üreten belediyecilik anlayisini yasama geçiren Baskan Akay, ilkleri yasama geçirmeye devam ediyor. Geçtigimiz yil belediyenin boya ihtiyacini karsilamak üzere boya atölyesini, belediyenin sorumluluk alanindaki park ve bahçelerde kullanilmak üzere kompost gübre tesisini, belediye çalisanlarinin kiyafetlerini dikmek üzere Dikimevi’ni yasama geçiren Baskan Akay, bu kez yeni kurdurdugu atölyede günlük yasamin her alaninda kullanilan temizlik ürünlerini üretilmesini sagladi.

“SEYHAN” MARKASIYLA SEYHAN HALK PAZARI’NDA

Farkli boyutlardaki ambalajlarda alternatif kokularla üretilen sivi sabun, normal ve ultra yogun kivamli çamasir suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, elde yikama için bulasik deterjani, genel temizlik sivisi ve  yumusatici “Seyhan” markasiyla Yesilyurt Çok Amaçli Tesis içerisinde faaliyete giren Seyhan Halk Pazari’nda vatandaslarin begenisine sunuldu.

 

UCUZ VE KALITELI ÜRÜNLERLE AILE BÜTÇESINE KATKI

Temizlik ürünlerinin toplum sagligi için olmazsa olmaz ürünler arasinda yer aldigini aktaran Baskan Akay, pandemi nedeniyle temizlik ürünlerinin daha da önemli hale geldigini kaydetti. Akay, “Pandemiyle mücadelenin en önemli unsurlarindan biri temizlik ve hijyen. Temizlik ürünleri aile bütçesinde önemli bir miktar tutuyor. Yoksullarin yogun oldugu bir kentte yasiyoruz. Vatandaslarimizin kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerine erisimini saglamak, tasarruf ederek aile bütçelerine katkida bulunup yasam kalitelerini artirmalarina yardimci olmak istiyoruz” diye konustu.

Resim önizlemesi

“SEYHANLININ REFAHI IÇIN ÜRETMEYE DEVAM EDECEGIZ”

Ileriki süreçte üretilen ürün çesidini artirip ahsap temizleyici, arap sabunu, bulasik ve çamasir makinesi deterjani da üretmeyi planladiklarini dile getiren Baskan Akay, “Amacimiz Seyhan’da yasayan yurttaslarimizin daha mutlu, refah, huzurlu bir yasam sürmesi. Bunun için üretiyoruz, üretmeye devam edecegiz. Çünkü Seyhanli her seyin en iyisini layik” ifadelerini kullandi. 



Anahtar Kelimeler: Seyhan'dan bir ilk...
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false