Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan “Dayanışma Ağı”nı Örüyor...

Seyhan “Dayanışma Ağı”nı Örüyor...

SEYHAN’DAN YANGIN MAĞDURLARI İÇİN “DAYANIŞMA AĞI”

SEYHAN’DAN YANGIN MAGDURLARI IÇIN “DAYANISMA AGI”

Seyhan Belediyesi, Adana’nin Aladag, Kozan, Imamoglu ilçelerinde yasanan ve yerlesim alanlarini da etkileyen orman yanginlarindan etkilenen yurttaslar için “Dayanisma Agi” kampanyasini baslatti. Yangin nedeniyle evleri, ekinleri yanan, hayvanlarini yitiren bölge halkinin ihtiyaci olan her türlü malzeme toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak.

Yanginlarin basladigi ilk günden itibaren arazöz, greyder ve kepçelerle ile söndürme çalismalarina destek veren Seyhan Belediyesi, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri araciligiyla da yanginlardan etkilenen yurttaslarin yemek, su ile geçici barinma ve kiyafet gibi acil ihtiyaçlarini karsilamak için araliksiz görev yapiyor

 

MADDI VE MANEVI DESTEK

Yangin bölgelerinde incelemelerde bulunup, yanginin magdur ettigi yurttaslarin acisina ortak olan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyesi olarak bölge halkinin maddi ve manevi olarak yanlarinda olacaklarini belirtti.

 

“YARALARI DAYANISMAYLA SARACAGIZ”

Akay,  “Yüreklerimize yakan bu aci günleri, hep birlikte dayanismayla asacak, yaralarimizi birlikte saracagiz. Belediyemizin imkanlari ölçüsünde bölge halkina elimizden gelen her türlü destegi verecegiz. Bu aciyi yüreginde hissedip, yangin nedeniyle magdur olan yurttaslarimizla dayanismak isteyen hemsehrilerimize de aracilik yapmak için ‘Dayanisma Agi’ni kurduk. Yurttaslarimiz gida, su, kiyafet, çadir, yatak, ocak, buzdolabi, mobilya, battaniye, hayvan yemi, temizlik malzemesi, çocuk bezi, mutfak araç gereçleri gibi her tür malzemeyi Yesilyurt Mahallesi, Karafat Caddesi, Sali Pazari yanindaki çok amaçli tesisimize ulastirabilir ya da 0322 432 74 74 - 1433 - 1118 0543 774 89 95 numarali telefonlardan belediyemize ulasabilir” dedi. 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli