Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhan’ın ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na büyük ilgi

Seyhan’ın ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na büyük ilgi

Seyhan Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası Gürsel Paşa Halı Saha Tesisleri’nde start aldı. 2 hafta sürecek olan ve 72 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay gerçekleştirdi.

Seyhan Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvasi Gürsel Pasa Hali Saha Tesisleri’nde start aldi. 2 hafta sürecek olan ve 72 takimin katildigi turnuvanin baslama vurusunu Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay gerçeklestirdi.

Açilis müsabakasi, Baskan Akay ile Türk futboluna uzun yillar hizmet eden eski profesyonel futbolcularin da yer aldigi takimlar arasinda oynandi. Adana Idmanyurdu kadin futbol takimi oyunculari da Baskan Akay ile gösteri maçi  yaparak açilisa renk katti.

AKAY, “ SPORUN GENÇLIGE FAYDASI ÇOK”

“Spor bizim için çok önemli” diyen Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “ Spor, en sikintili günlerimizde kaynasmamizi ve sosyallesmemizi saglayacak, gençlerimizi kötü aliskanliktan kurtaracak en önemli etken. Ayni zamanda bedensel sagligimizi ve ruhsal saglimizi birlikte onaran, saglamlastiran unsur. Simdi çok ciddi anlamlarda ekonomik degerleri bulunmakta. Bizler bu süreç içerisinde özellikle degisik branslarda genç ve basarili sporcular yetistirme amacindayiz. Bu yönde de çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

“BASARILI SPORCULAR YETISTIRMEKTE KARARLIYIZ”

Baskan Akay konusmasini söyle tamamladi:

“ Altyapi önem verilmeli. Geçmiste Adana Demirspor ve Adanaspor’un genç takimlari yillarca milli takimlara en üst düzeyde oyuncu yetistiren kulüpler oldu. Az sayi yerine daha fazla sayida sporcular ile çalismalarimizi gerçeklestirip sporcu yetistirmek temel düsüncemiz. Bunun da tabi ki fazlasiyla amaçlari bulunmakta. Bu konuda eski sporcularimizdan da yardimlar alarak hedefimize ulasmaya kararliyiz.”



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli