Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Seyhan’ın ‘milli gurur’ları...

Seyhan’ın ‘milli gurur’ları...

Seyhan Belediyespor Kulübü değişik branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduruyor.

Seyhan Belediyespor Kulübü degisik branslarda elde ettigi basarilarla göz dolduruyor.

Mavi-Beyazli ekibin satranç takimi 28 Agustos - 3 Eylül tarihleri arasinda Konya’da yapilan ve  1371 sporcunun yer aldigi Türkiye Küçükler ve Yildizlar Satranç Sampiyonasi’nda mücadele etti. 12 yas kizlar kategorisinde Defne Senkal, 16 yas genel kategoride ise Atakan Mert Biçer besinci olarak Milli Takim havuzuna girmeye hak kazandi.

BASARILI SPORCULAR YETISTIRMEK ÖNCELIGIMIZ

Türkiye Satranç Sampiyonasi’nda, 12 yas kizlar kategorisinde Defne Senkal ile 16 yas genel kategoride Atakan Mert Biçer’in derece yaparak Milli Takim Havuzuna girmeye hak kazanmalarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “ Elde edilen sportif basarilar Adana sporumuzun daha iyi noktalara gelmesi adina katki koymaktadir. Basarili sporcular yetistirmek önceligimiz. Her iki sporcumuzun performanslariyla Ay-Yildizli Milli Takim formasini kolay kolay üzerlerinden çikartmayacaklarina inaniyorum” dedi.

 

GÜNDOGDU’DAN, BASKAN AKAY’A  DESTEK TESEKKÜRÜ

Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Antrenörü Demir Gündogdu da, “ Türkiye Sampiyonasi’nda küçümsenmeyecek bir basariya imza atarak iki sporcumuz Milli Takim havuzuna girmeyi basardilar. Defne ve Atakan, uluslararasi turnuvalarda Türkiye’yi temsil edecek ekip arasinda yer alacak. Çok büyük bir gurur yasamaktayiz. Bizlerin her zaman yaninda yer alip destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay’a sporcularim adina tesekkür ediyorum” diye konustu.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false