Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Seyhan’ın, ‘Süper Lig’ mutluluğu...

Seyhan’ın, ‘Süper Lig’ mutluluğu...

4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Atletizm Birinci Lig final yarışlarında ‘kadınlar’ kategorisinde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı Seyhan Belediye Başkanı

4-5 Eylül tarihleri arasinda Istanbul’da gerçeklesen Atletizm Birinci Lig final yarislarinda ‘kadinlar’ kategorisinde sampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadin Atletizm Takimi Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay’i ziyaret ederek sampiyonluk kupasini armagan etti.

AKAY, “ BÜYÜK BIR BASARIYA IMZA ATILDI”

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadin Atletizm Takimini elde ettigi sampiyonluktan dolayi kutlayan Baskan Akay, “Hocalarimizi ve sporcularimizi tebrik ediyorum. Büyük bir basarinin altina imza attilar. Göreve geldigimiz ilk günden itibaren, atletizm, jimnastik ve yüzme branslarinda basarili olmayi, diger branslarda ise yetistiren bir kulüp haline gelecegimizi ifade ettik.  Jimnastik ve atletizm, sporun olmazsa olmaz branslaridir. Biz de bu düsünce ile hareket ederek daha büyük basarilarin altina imza atmayi hedefliyoruz. Bunun içinde imkanlarimiz dahilinde destegimizi esirgemeyecegimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

KADIOGLU, “BASKANIMIZIN DESTEGI SAMPIYONLUGUMUZU KOLAYLASTIRDI”

Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadioglu da, “Birinci Lig  yarislarinda, Adana’mizi ve kulübümüzü en iyi sekilde temsil ederek sampiyon olduk.  Büyük bir gurur ve mutluluk yasamaktayiz. Bizlerin her zaman yaninda yer alip destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif  Kemal Akay’a sporcularim adina tesekkür ediyorum. Adana’mizi Süper Lig’de basarili bir sekilde temsil etmek adina daha fazla çalisip basari çitasini yükseltmek arzusundayiz” diye konustu.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli