Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Seyhan Belediyespor başarıya doymuyor

Seyhan Belediyespor başarıya doymuyor

Seyhan Belediyespor başarıya doymuyor

Seyhan Belediyespor Kulübü basari çitasina bir yenisini daha ekledi. Mavi-Beyazli ekibin Futsal Takimi Bursa’da yapilan karsilasmalarda son 8 takim arasina kaldi ve play-off’a yükseldi. Antalya Cup Futbol Turnuvasi’na katilan U-13 Futbol takimi ise güçlü rakipleri karsisinda turnuva 3.sü oldu ve müzeye bir kupa daha kazandirdi.

FUTSAL TAKIMI BURSA’DAN MUTLU DÖNDÜ

24-27 Subat tarihleri arasinda Bursa’da,Aticilar Spor Salonu’nda yapilan TFF Futsal Ligi, 2.eleme maçlari’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Futsal takimi basarili neticelerin altina imza atarak Piyalebasi (Istanbul), Alipasaspor (Diyarbakir), Anadolubeyi SK (Ankara) ile birlikte play-off’a yükseldi. Temsilcimiz diger grubun maçlarinin sona ermesinin ardindan belli olacak 4 takim ile birlikte 8 takimin yer aldigi play-off karsilasmalari’nda ilimizi temsil edecek.

 

U-13 FUTBOL TAKIMI TURNUVA 3.SÜ OLDU

28-1 Subat’ta gerçeklesen Antalya Cup Turnuvasi’na katilan Seyhan Belediyespor U-13 Futbol takimi Adana’ya kupa’yla döndü. Grup maçlari’nda yenilmeyen Mavi-Beyazlilar 4’lü grupta Konyaspor’a penalti atislari sonrasinda maglup oldu. Altin Grup’ta, 3.lük maçinda Istanbul Basaksehir ile karsilasan temsilcimiz rakibini yenerek turnuva 3.sü oldu. Basarili neticelerin altina imza atan Seyhan Belediyesporlu futbolcular turnuvayi yakindan izleyen birçok scout ekibinin yakin takibine girdi.

BASKAN AKAY’A DESTEK TESEKKÜRÜ

Seyhan Belediyespor Futsal Takimi Antrenörü Yahya Kantur ve U-13 Futbol takimi Antrenörü Mehmet Ali Birbiçer, “ Bizlerin her zaman yaninda yer alip destegini esirgemeyen Spor ve sporcu dostu Seyhan Belediye Baskanimiz ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskanimiz Akif Kemal Akay’a, tesekkür ediyoruz” dediler.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli