Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

Seyhan Belediyespor’un bileği bükülmüyor

Seyhan Belediyespor

hedefe adim adim

 Adana Süper Amatör Küme’de mücadele eden Seyhan Belediyespor ligin 3.haftasinda Güney Yildizi Stadi’nda karsilastigi Akkapispor’u 4-1 yenerek 9 puana yükseldi ve hedefe bir adim daha yaklasti.

Mavi-Beyazlilari galibiyete tasiyan golleri Serbay, Serkan Çoban ve Can (2) kaydetti.

 

Kinali, “ Iyi yoldayiz”

Ligin ilk haftasinda açilis maçinda 5 Ocak Fatih Terim Stadi’nda Denizli Mithatpasaspor’u 3-1 yenen Seyhan Belediyespor ikinci haftada ise M.Gülergin Stadi’nda Baklalispor’u 4-2 maglup etme basarisi göstermisti. Pazar günü oynadiklari Akkapispor karsilasmasini da kazanarak hedefe gidilen yolda bir engeli daha geride biraktiklarini belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kinali, “ Futbolcularimi kutluyorum. Disiplinli bir sekilde iyi çalisarak basarili sonuçlarin altina imza atiyoruz. Sezon sonunda hedefimize ulasacagimiza inaniyorum” dedi.

 Rakip Yüksel Gençlikspor

Seyhan Belediyespor bu hafta cumartesi günü Yüksel Gençlikspor ile oynayacak. Mavi-Beyazli ekibin Antrenörü Fuad Kinali, “ Ilk haftayi BAY geçiren rakibimiz Ülkügücü ile berabere kalirken Karaiusalispor’u da yendi. Zorlu bir 90 dakika mücadelesi bizi bekliyor. Belirlenilen program dogrultusunda hazirliklarimizi sürdürecegiz” diye konustu.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli