Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Seyhan,amatörlerin yüzünü güldürecek

Seyhan,amatörlerin  yüzünü güldürecek

Amatörlere Destek olmalıyız

 

Baskan Akay’dan

Amatörlere Destek olmaliyiz

Spor ve Sporcudan hiçbir zaman destegini esirgemeyen Seyhan’in yorulmak bilmeyen Belediye Baskani Akif Kemal Akay, ilçede faaliyet gösteren 36 amatör spor kulübü’ne, TFF giderleri ve ayni ihtiyaçlarinda kullanilmak üzere mali yardimda bulunacaklarini söyledi. Baskan Akay, “ Gençlik bizim için çok önemli. Gelecegin basarili sporcularini yetistirmek adina büyük fedekarlikta bulunan yöneticilerimizi ve hocalarimizi kutluyorum. Önemli bir misyon üstlenmekteler. Bizlerin de onlara imkanlar dahilinde destek olmasi gerekiyor” dedi.

 

 

Spor ve Sporcunun yaninda

olmaya devam ediyoruz

Amatör Spor Kulüplerimizin,TFF giderleri ve Ayni ihtiyaçlarina katki saglayabilmek amaciyla mali yardimlarini gerçeklestireceklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay,sunlari söyledi, “Seçim döneminde verdigimiz sözleri bir bir yerine getirmek için durmaksizin çalisiyoruz.. Bunlardan bir tanesi de amatör spor kulüplerimize imkanlarimiz dahilinde destek olmakti. Tesislerimizin bakimlarini rutin olarak yapiyoruz. Mali destegimizide gerçeklestirecegiz.Her zaman spor ve sporcunun yaninda olduk. Bundan sonrada olmaya devam edecegiz. Kulüplerimize hayirli olsun”

 

 

 

Kulüp temsilcileriyle biraraya gelecek

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay önümüzdeki günlerde yapilacak olan bir toplanti ile amatör spor kulüp temsilcileri ile biraraya gelerek sportif anlamda önemli mesajlar verecek. Baskan Akay, kulüplerin sorunlarini da dinleyerek çözümü hakkinda fikir alisverisinde bulunacak.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false