Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Seyhanlı Atletler, Kupayla döndü...

Seyhanlı Atletler, Kupayla döndü...

28-29 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılan Spor Toto U-16 Erkekler Ligi’nde ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü güçlü rakipler arasında Türkiye 3.oldu ve müzesine bir kupa daha getirme başarısı gösterdi.

28-29 Temmuz tarihleri arasinda Ankara’da yapilan Spor Toto U-16 Erkekler Ligi’nde ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor Kulübü güçlü rakipler arasinda Türkiye 3.oldu ve müzesine bir kupa daha getirme basarisi gösterdi.

AKAY,” SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

12 takimin katildigi U-16 Yas Alti Erkekler Liginde basarili bir performans sergileyip Türkiye 3.sü olarak Adana’ya kupa ile dönüldügünü belirten Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif  Kemal Akay, “ Bizleri mutlu ederek basari çitasina bir yenisini daha ekleyen hocalarimizi ve sporcularimizi kutluyorum. Bundan sonraki sampiyonalarda daha iyi neticelerin altina imza atarak Adanamizin Atletizmde gurur vesilesi olmaya devam edecegiz” dedi.

 

KADIOGLU’NDAN, BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadioglu da, “ Iyi bir hazirlik dönemi geçirdik. Güçlü rakipler arasinda erkekler de 3.olma basarisi gösterdik ve emeklerimizin karsiligini aldik. Bizlerin her zaman yaninda yer alip destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz ve Onursal Baskanimiz Akif Kemal Akay’a, “ Hocalarim ve sporcularimiz adina tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false