Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Seyhanlı kadın atletler finallere adını yazdırdı

Seyhanlı kadın atletler finallere adını yazdırdı

Seyhan Belediyespor Kulübü, atletizm sporunda başarıya doymuyor. Kadın atletizm takımı İzmir’de gerçekleşen Birinci Lig müsabakalarında fırtına gibi esti. 12 takım arasında başarılı bir performans sergileyen Mavi-Beyazlılar ilk sıra

Seyhan Belediyespor Kulübü, atletizm sporunda basariya doymuyor. Kadin atletizm takimi Izmir’de gerçeklesen Birinci Lig müsabakalarinda firtina gibi esti. 12 takim arasinda basarili bir performans sergileyen Mavi-Beyazlilar ilk sirada yer alarak finallere adini yazdirdi.

Spor Toto Edip Akarsu Birinci Lig müsabakalari geçtigimiz hafta sonu Izmir Seha Aksoy Atletizm Pisti’nde gerçeklesti.  Ilimizi temsil eden tek kulüp olan Seyhan Belediyespor, kadinlarda genel toplamda 188 puan toplayarak büyük bir farkla ilk sirada yer alip küçümsenmeyecek bir basarinin daha altina imza atti.

BASKAN AKAY, “KADIN ATLETIZM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif Kemal Akay, “Atletizm sporuna verdigimiz önemin karsiligini almak bizleri son derece mutlu etmektedir. 2021 yilina çok hizli bir giris yaptik. Kadin atletizm takimimizi Izmir’de gerçeklesen Birinci Lig müsabakalarinda güçlü rakipleri karsisinda aldigi birincilikten dolayi kutluyorum. Agustos ayinda gerçeklesecek olan finallerde de basarili olacaklarina cani gönülden inaniyorum” dedi.

 

FINALLERE KALAN 8 TAKIM

21-22 Agustos tarihlerinde gerçeklestirilecek final müsabakalarinda, Adana Seyhan Belediyespor, Kocaeli Darica  Belediyespor, Trabzon Karayollari, Sakarya Büyüksehir Belediyespor, Mersin Amatör Atletizm, Izmit Belediyespor, Tokat Anadolu Gençlik, Eskisehir Sivrihisar Spor Kulübü sporculari sampiyonluk için mücadele edecek



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli