Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SMA HASTASI ASLI’YA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN REKOR BAĞIŞ

SMA HASTASI ASLI’YA MUHTARLAR DERNEĞİNDEN REKOR BAĞIŞ

TÜRKİYE MUHTARLAR DERNEĞİ CEYHAN ŞUBESİ BAŞKANI ULAŞ’DAN SMA HASTASI ASLI'YA DESTEK ÇAĞRISI

SMA HASTASI ASLI’YA MUHTARLAR DERNEGINDEN REKOR BAGIS


 Ceyhan Muhtarlar Dernegi ve yönetimi geçtigimiz gün SMA Hastasi Asli aslan’i evinde ziyaret ederek 5 bin tl bagis yaparak Asli’nin tedavi olmasi için Ceyhan’daki hayirsever isadamlarini STK temsilcilerini bu kampanyaya destek olmalari çagrisinda bulundu.

Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas, dogdugu günden bu yana SMA Tip-1 kas hastaligi ile mücadele eden Ceyhanli  Asli bebegi ziyaret ederek, Asli’nin  ailesinin baslattigi yardim kampanyasina destek çagrisinda bulundu.

 Asli’nin  tedavi olabilmesi için Ulas  tüm Ceyhan  halkina seslenerek, “Asli’nin da  her saglikli çocuk gibi gülmek, oynamak, yasamak istiyor. El ele verip Asli’yi yasatalim” dedi.

BASKAN EREN ULAS'DAN SMA HASTASI ASLI’YA  DESTEK ÇAGRISI

SMA ile mücadele eden Asli’yi hiç yalniz birakmayan Baskan Eren Ulas, Asli bebegi ziyaret ederek, baslatilan yardim kampanyasina destek çagrisinda bulundu.

 Evlatlarinin yasama tutunmasi için büyük bir mücadele veren ailesinin, Asli'nin tedavisi için kampanya baslattigini belirten Ulas, “Degerli hemsehrilerim, sevgili Ceyhanlilar;  Asli SMA hastasi bebeklerden biri. Ailesi, annesi, babasi ve hepimiz Asli’nin bir an önce tedavi olup, sagligina kavusmasi için mücadele ediyoruz. Bu baglamda Asli’nin ailesinin açtigi yardim kampanyasina hepinizin bagislarini istiyoruz. Ekonomik durumunuz neye el veriyorsa, gönlünüzden ne geçiyorsa, Asli’yi hep beraber yasatmaliyiz. Bunun için destekleriniz, katkilariniz, yardim kampanyasina yapacaginiz her destek, her bagis Asli için çok önemli. Biliyorum ki Ceyhanlilar , o büyük yürekleriyle, yüce gönülleriyle Asli’nin yasama tutunmasi için, tedavi olabilmesi için gereken bütün destegi saglayacaklar. Hep beraber, Asli kizimizi, Asli evladimizi birlikte yasatacagiz. O da bütün saglikli çocuklar gibi gülecek, oynayacak ve mutlu bir yasami olacak. Dedi.”



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false