Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Soner Çetin, “Belediyelerden 6 ay kesinti yapılmasın”

Soner Çetin, “Belediyelerden 6 ay kesinti yapılmasın”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hükümete, “6 ay boyunca belediye gelirlerinden kesinti yapmayın” çağırısında bulundu.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, hükümete, “6 ay boyunca belediye gelirlerinden kesinti yapmayin” çagirisinda bulundu.

Çukurova Belediye Meclisi’nin Temmuz ayi oturumlari basladi. Meclis toplantisinda konusan Baskan Soner Çetin, “Iktidara sesleniyorum; 6 ay boyunca belediyelerden kesinti yapmayin. Çünkü pandemi sürecinde belediyelerin giderleri artarken, gelirleri azaldi” dedi.

En azindan 6 ay kesinti yapilmamasi durumunda belediyelerin nefes alacagini ve maaslarini rahat sekilde ödeyecek duruma gelecegini belirten Baskan Soner Çetin, “Allah’a sükür biz akildi yönetimle kaynaklari dogru sekilde kullanarak 6 buçuk yilda 6’nci toplu açilis ve temel atma töreni yaptik. Simdi 7 yili doldurmadan 7’nci toplu açilis ve temel atma törenine hazirlaniyoruz. Daha önce temelini attigimiz projelerin açilisini yapacak, yeni projelerin temelini atacagiz” seklinde konustu. Baskan Soner Çetin söyle devam etti:

 

“Bir yol haritasi belirledik. Bizim rehberimiz halka vaatlerimizdir. Çukurova halkina söz verdik. Bunu da o dönemde hazirladigimiz gazete ile duyurduk. Ne vaat etmissek hepsini yerine getirecegiz. Bizlerin belediyecilik anlasi bu. Her yil bir toplu açilis ve temel atma töreni gerçeklestirmisiz. Bu yil da 7’nci toplu açilis ve temel atma törenini gerçeklestirecegiz. 10’uncu yilda 10’uncu toplu açilis ve temel atma töreni gerçeklestirecegiz. Pandemi süreci elbette olumsuz etkiledi ama biz çalismalarimizla verdigimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz.”

Baskan Soner Çetin’in konusmasinin ardindan gündemdeki tek madde görüsüldü ve tüm meclis üyelerinin onayiyla oy birligi ile kabul edildi.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false