Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Soner Çetin’den kursiyerlere ziyaret...

Soner Çetin’den kursiyerlere ziyaret...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyünde meslek öğrenen kursiyerleri ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünleriyle ilgili övgü dolu ifadeler kullandı

Çukurova Belediyesi Atatürk Kadin Yasam Köyünde verilen meslek kurslarinda kursiyerlerin el emegi göz nuru ürünleri Baskan Soner Çetin tarafindan çok begenildi. Atatürk Kadin Yasam Köyüne giden Baskan Soner Çetin, meslek kursu verilen atölyeleri tek tek ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti. Kadinlarin hem hobilerini gelistirdiklerini hem de meslek ögrendikleri kurslarla üretici hale geldigini belirten Baskan Soner Çetin, böylece aile bütçesine de katkida bulundugunu vurguladi.

Baskan Soner Çetin, kursiyerlerin birbirinden güzel el emegi göz nuru ürünlerini çok begendigini belirterek, “Burada kadinlarimiza birçok alanda meslek kursu veriyoruz. Hepsi hayatindan memnun ve burada olduklari için mutlular. Kurslarin verilmesinde emegi geçen personelimize ve uzman egiticilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Çocuklari eglendirirken egiten “Oyun terapisi” sinifini ziyaret eden Baskan Soner Çetin, çocuklarla sohbet etti ve oyun terapisi hakkinda egitimcilerden bilgi aldi. Baskan Soner Çetin, çocuklarla çesitli oyunlar oynayarak bir süre zaman geçirdi. Baskan Soner Çetin, Atatürk Kadin Yasam Köyü kampüsünde bulunan kütüphaneye de giderek, ders çalisan ögrencilere basarilar diledi.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false