Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Soner Çetin’den zabıtaya moral verdi...

Soner Çetin’den zabıtaya moral verdi...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, zabıta ekiplerinin çok ağır ve kutsal bir görev yaptığını belirterek, “Kanuna uyanlar sizleri severler ama uymayanların sizlerle arası iyi olmayabilir” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, zabita ekiplerinin çok agir ve kutsal bir görev yaptigini belirterek, “Kanuna uyanlar sizleri severler ama uymayanlarin sizlerle arasi iyi olmayabilir” dedi.

Zabitanin riskli bir görevi oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, “Yeri geldiginde cezalandiriyor yeri geldiginde sefkatle yaklasiyorsunuz” ifadesini kullandi.

Zabita teskilatinin kurulusunun 195’inci yili Çukurova Belediyesi’nde de kutlandi. Baskan Soner Çetin, Zabita Müdürlügünü ziyaret ederek, kurulus yildönümünü kutladi ve basarili çalismalarindan dolayi zabita personeline tesekkür etti.
Belediye denince insanin aklina ilk zabita teskilati geldigini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Kanuna uygun davrananlar sizleri severler. Davranmayanlarin ise sizlerle aralari iyi olmayabilir. Her türlü riski de barindiran bir göreviniz var. Ama sizler dimdik, layikiyla görevinizi yapmaya, kanunu uygulamaya çalisiyorsunuz. Yeri geldiginde cezalandiriyor yeri geldiginde sefkatle yaklasiyorsunuz. Garibanlari düsünüyorsunuz, halki rahatsiz edenleri uyariyorsunuz. Elinizden gelen önlemleri aliyorsunuz. Greviniz çok agir. Ben genel anlamda hepinizden çok memnunum. Hepinizden Allah razi olsun” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin, zabita haftasinin kutlu olmasini diledikten sonra Baskan Yardimcisi Selami Kandemir ve Zabita Müdürü Kenan Özdemir ile tüm zabita personelinin haftasini kutladi. Baskan Soner Çetin kutlamada zabita personeli ile birlikte pasta kesti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı