Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Soner Çetin'in kalp damarlarına stent takıldı

Soner Çetin

.Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan Başkan Çetin, bugün gittiği özel bir hastanede anjiyoya alınarak kalp damarlarına 4 stent takıldı.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, anjiyoya alinarak kalp damarlarina stent takildi

.Bir süredir kalp rahatsizligi yasayan Baskan Çetin, bugün gittigi özel bir hastanede anjiyoya alinarak kalp damarlarina 4 stent takildi.

Sosyal medyada yaptigi paylasimda Baskan Çetin, 'Bir takim saglik sikayetleri üzerine kontrol için geldigim Acibadem Hastanesinde anjiyoya alinmam gerekti. Anjiyo esnasinda kalp damarlarimda tikaniklik tespit edildi.

Bu sebeple kalp damarlarima 4 tane stent takildi. Su an saglik durumum iyi, herhangi bir sorun yok. Doktorlar tarafindan 1 hafta dinlenmem gerektigi ifade edildi. Merak etmeyin, 1 hafta dinlendikten sonra tekrar aranizda olacagim. Hepinizi seviyorum. Saglikli günlerde görüsmek üzere' ifadelerini kullandi.
Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar da sosyal medya hesabindan geçmis olsun mesaji yayinladi. Baskan Karalar'in açiklamalari su sekilde:'Anjiyoya alinan ve kalp damarlarina stent takilan Çukurova Belediye Baskanimiz Soner Çetin'e geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Baskanimizin bir an önce sagligina kavusup görevinin basina dönmesini temenni ediyorum.'

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı