Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Soner Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Soner Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel çocuklar Mehmet Çağlar Pekar ve Selinnaz Özcan’a bıraktı.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla özel çocuklar Mehmet Çaglar Pekar ve Selinnaz Özcan’a birakti.

Basketbol ve yüzmede madalyalari bulunan özel çocuklar koltuga oturur oturmaz yeni spor sahalari yapilmasini ve kurslar açilmasini istedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Çukurova Belediye Baskanligi koltuguna oturan özel çocuklar Mehmet Çaglar Pekar ve Selinnaz Özcan, yeni spor sahalari ile basketbol ve yüzme kurslari açilmasi talimati verdi.
Baskan Soner Çetin’in koltuguna Baskan olarak Mehmet Çaglar Pekar (12) ve Baskan Yardimcisi olarak da Selinnaz Özcan (12) oturdu. Soner Çetin’in koltugunu devrettigi özel çocuklar yeni spor alanlari ile basketbol ve yüzme kurslari açilmasini ilk talimat olarak verdi.

Baskan Soner Çetin ile tanismaktan mutlu olduklarini belirten özel çocuklar sempatik tavirlari ile gönülleri fethetti. Ziyarette çocuklar ayrica Baskan Soner Çetin’e kendi yaptiklari resimleri hediye ettiler.

Baskan Soner Çetin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyoruz. Ne büyük bir lidere sahibiz ki çocuklarimiza böylesi önemli bir günü bayram olarak armagan etmis. Ne kadar övünsek azdir” dedi.
Özel çocuklarin anneleri Nur Pekar ve Dilek Özcan da kendilerini kabul ettigi için Baskan Soner Çetin’e tesekkür ettiler.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı