Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Spor salonunda içtiği protein tozu 19 yaşındaki genci felç etti

Spor salonunda içtiği protein tozu 19 yaşındaki genci felç etti

Adana'da gittiği spor salonunda kullandığı protein tozu nedeniyle felç kaldığı öne sürülen gencin anneannesi, gözyaşları içerisinde torunu için yardım istedi.

Spor salonunda içtigi protein tozu 19 yasindaki genci felç etti
Adana'da gittigi spor salonunda kullandigi protein tozu nedeniyle felç kaldigi öne sürülen gencin anneannesi, gözyaslari içerisinde torunu için yardim istedi.
Adana'da anne ve babasi yillar önce bosanan ve 1 yasindan bu yana anneannesi Selma Öztas (70) ile yasayan 19 tasindaki Hüseyin Ömer Ugurludogan, asker olma hayaliyle kilo almak için geçtigimiz ay spor salonuna kaydoldu. Spor salonu çalisanlari, iddiaya göre, Ugurludogan'a kilo almasini hizlandirmak için spor salonunda satilan protein tozunu önerdi. Yaklasik 13 gün boyunca bu tozu kullanan Ugurludogan, 14. gün fenalasarak hastaneye kaldirildi. Hastanede yapilan tetkikler sonucu Öztas'a torununun kullandigi protein tozunun beynine zarar verdigi ve bu nedenle felç kaldigi söylendi. Torunu yataga bagimli kalan anneanne, gözyaslariyla yardim istedi.
“Hüseyin ölecek diye korkuyorum”
Anneanne Öztas, “Torunum benimle yasiyor. Kilo olmak için protein tozu içti. Spor salonuna her gün 15 lira para vererek protein tozu içmeye basladi. 13 gün sonra kötülesmeye basladi. 14. Günde kalbini tutmaya basladi ve hastaneye kaldirdik. Ondan sonra el ve ayagi felç oldu, topallamaya basladi. Balcali Hastanesi'ne götürdüm, oraya da yürüyerek girdi, sedyeyle çikti. Yemekten de kesildi. Hüseyin ölecek diye korkuyorum” diye konustu.
“19 bin lirayi ben nereden bulayim”
19 bin liraya torununun iyilesecegini söyleyen Selma Öztas, “Doktorlar düzelip düzelmeyecegiyle ilgili bir sey söylemiyorlar. Özel bir hastaneye götürdüm. Onlar da 19 bin lira karsiliginda tedavi olabilecegini söyledi. 19 bin lirayi ben nereden bulayim. Ayaklari kitleniyor ve daha kötü oluyor. Hayirseverlerden yardim bekliyorum. Su çocugumu ayaga kaldirsinlar, baska bir sey istemiyorum. Ben bir sey istemiyorum, hastaneye ödesinler parayi” dedi.
“Asker olmak istiyordu”
Torununun asker olma hayalinin oldugunu belirten Öztas, “Evim olsa evi satacagim ama evimde yok. Asker olmak istiyordu, hayali vardi. Askeriyeye basvurdu, spor salonunda bu hale geldi. Asker olup seni bu kümesten çikaracagim diyordu ama olmadi” ifadelerini kullandi.
Öte yandan spor salonu yetkilileriyse konuyla ilgili açiklama yapmak istemediklerini belirtti.


  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı